iPhone 7 se objevuje na dalších několika fotkách

iPhone 7 se objevuje na dalších několika fotkách
2016-07-14T09:01:52+02:00
• 14. 7. 2016
2

Ohledně iPhonu 7 toho víme již docela hodně a již jsme ho i mohli vidět na několika snímcích. Nyní se k nám ale dostávají další a další fotky, které poukazují na zajímavé změny v konstrukci. O odstranění konektoru pro sluchátka, 3,5 mm jacka, již nějakou dobu víme. Ochuzeni však máme být také o přepínač tichého režimu nad tlačítky pro hlasitost.

iphone-7-pro-3 iphone-7-pro-2 iphone-7-pro-1

Nyní se nám naskýtá možnost podívat se na iPhonu 7 Plus. Nejedná se však o funkční telefon, ale pravděpodobně o maketu nebo nějaký prototyp. Na zádech můžeme pozorovat dvě čočky fotoaparátu, o čemž jsme již dříve také slyšeli. Přítomný je také tzv. Smart Connector přejatý z iPadů pro připojení různého příslušenství. Zarážející je však kromě absence 3,5 mm jacku také absence přepínače hlasitosti, tedy kolébky pro aktivaci tichého režimu. Není důvod tomuto odstranění příliš nevěřit, poslední generace iPadu tento přepínač již také nemají.

iphone-7-boitier-dore

Na internet se před pár dny dostaly také fotky zadní části iPhonu 7, tedy toho menšího s úhlopříčkou 4,7 palce. Ten má mít jen jednu čočku fotoaparátu a nemá mít Smart Connector. Designem se oba modely moc neliší od iPhonů 6/6s, pouze došlo k odstranění proužku antén na zádech.

Nové iPhony 7 budou představeny na podzim, pravděpodobně v září. Krom zmíněných novinek přijdou možná v nových barvách, s výkonnějším procesorem a velikost úložiště má začínat konečně na 32 GB.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Tomáš Divíšek

14. 7. 2016, 13:54

Edit: Až teď mi došlo, že jsem v jiný apce než tý, co se jmenuje Svět Androida… Moje chyba ;)

Pavel Varga

14. 7. 2016, 16:07

A ona snad je Dotekománie web zaměřený jen na Android?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat