Inkwire – chystaná novinka od ClockworkMod aktualizováno

Inkwire – chystaná novinka od ClockworkMod [aktualizováno]
2016-07-23T07:30:57+02:00
• 23. 7. 2016

Aktualizováno 23. 7.

Očekávaná aplikace od ClockworkMod se nyní dostává do beta verze, přičemž se můžete zapojit. Aplikace je již k dispozici pro testery. Abyste si ji mohli nainstalovat, musíte se stát členy komunity, následně potvrdit zájem o testování v Obchodě Play. Pak se vám objeví odkaz na nainstalování. Aplikace vyžaduje Android 5.0 a vyšší.

Původní článek 15. 7.

V Obchodě Play najdete pod účtem ClockworkMod populární aplikace jako Helium (zálohování a synchronizace), AllCast, Superuser či ROM Manager. V poslední době se upírá pozornost k Vysor. Nyní se dozvídáme o nové aplikaci Inkwire, která rozšíří portfólio.

O vývoj Inkwire se stará Koushik Dutta, jenž svého času byl nedílnou součástí Cyanogen. V tuto chvíli jen představil základní smysl nové aplikace a nastínil i její budoucnost. V podstatě umožní sdílení obrazovky Androidu na jiný Android. Vše bude tvořeno pro jednoduché ovládání a nebude se jednat o nijak komplikovanou aplikaci.

Inkwire screenshot-2 screenshot

Samozřejmě vás hned může napadnout, k čemu by byla aplikace, která jen sdílí obraz. Vzhledem současným omezením vyvíjí způsob posílání příkazů. V podstatě se bude jednat o možnost vzdáleného ovládání jiného smartphonu nebo tabletu z Androidu. Například bychom mohli nastavit mobil člena rodiny bez nutnosti složitého připojování.

V tuto chvíli není Inkwire k dispozici v Obchodě Play. Koushik hledá zájemce o testování. Pokud byste chtěli přiložit ruku k dílu, přihlaste se do komunity na Google+. Následně získáte přístup k alfa verzi.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat