Google aktualizuje svou aplikaci Arts & Culture

Google aktualizuje svou aplikaci Arts & Culture
2016-07-20T08:03:36+02:00
• 20. 7. 2016

Ke konci minulého rok jsme vás informovali o tom, že Google vypustil do světa aplikaci s názvem Arts & Culture. Ta v sobě ukrývá všechna možná umění z celého světa a uživatel si je může libovolně prohlížet. Nyní se mezi nás dostává aktualizace, díky níž se zážitek z prohlížení děl světově známých umělců mění v dobrodružnou cestu napříč historií.

Díky Virtuální realitě si nově může každý uživatel dopřát například symfonický orchestr z blízka tak, jak může jen málo kdy. Též se podívat po různých muzeích nebo pomocí telefonu rozeznávat různá díla – Google rozpozná dle fotografie, o jaké dílo se jedná a poskytne vám dostupné informace.

Poslední zmíněná funkce je však dostupná pro některá muzea: London’s Dulwich Picture Gallery, Sydney’s Art Gallery of New South Wales a the National Gallery of Art ve Washingtonu DC. Do budoucna se však očekává rozšíření tohoto seznamu.

Samozřejmostí je pak zobrazení informací k daným muzeím. Co ovšem může potěšit, je rozšířené vyhledávání. Nově můžete vyhledávat dle barvy, období či jiného specifického díla / materiálu. Aktualizace tak přináší poměrně rozsáhlé změny a nové funkce, které si jistě oblíbíte. Pokud se vám tak nechce chodit přímo do muzea, nebo se do některého prostě nemůžete podívat, Google vám tak vše usnadní a můžete se skoro až stát „experty na umění“.

logo-app Arts & Culture Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat