Gionee prozradil existenci modelu M6 Plus

Gionee prozradil existenci modelu M6 Plus
2016-07-24T09:10:58+02:00
• 24. 7. 2016

Když jsme naposledy informovali o chystaném modelu M6 od společnosti Gionee, měli jsme k dispozici pouze seznam specifikací z databáze TENAA, fotografie přiložené k provedenému záznamu a nijak nepodloženou spekulaci týkající se ještě druhého telefonu. Nyní čínský výrobce konečně vyslal do světa první signál, který nahrává tomu, že novinku M6 v portfoliu doplní vylepšená varianta s přívlastkem Plus.

M6 Plus

Přestože toho zase moc neprosáklo na veřejnost, zařízení s názvem M6 Plus bude stoprocentně vynikat 6 020mAh baterií. Ve srovnání se základní variantou, kde lze očekávat 5 000mAh baterii, nepůjde o žádný nadstandard. Takže další výbavu navíc musí nahrabat u úhlopříčky displeje, rychlejšího procesoru nebo velikosti interní paměti. Klíčové prvky zůstávají tedy nadále velkou záhadou.

Jen pro připomenutí se sluší zmínit odhalenou výbavu z M6, kam přijde 5,5palcový Full HD AMOLED displej, procesor Snapdragon 652, 4GB paměť RAM, 32GB úložiště bez podpory microSD karet, 13MPx fotoaparát či Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Oficiální tisková konference je naplánována na toto úterý 26. července, čili jen pár dnů zbývá do doby, kdy zjistíme, jaká je vlastně zkušenost.

Zdroj: rayarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat