BlackBerry Hamburg vyrobí čínský TCL

BlackBerry Hamburg vyrobí čínský TCL
2016-07-24T08:30:15+02:00
• 24. 7. 2016
1

Vzniklá spolupráce ze začátku tohoto roku mezi BlackBerry a TCL v následujících týdnech či měsících bude mít s největší pravděpodobností první hmatatelný výsledek. Model dodnes známý pod kódovým označením Hamburg přijde na mobilní trh jako další zařízení ze stáje kanadského výrobce, který poběží pod systémem Android. Telefon zvládl získat všechny potřebné certifikace, přičemž jeho poslední zastávkou byl americký úřad FCC.

BlackBerry Hamburg (2)

Úředníci samozřejmě nezapomněli provést zápis do databáze, která je volně dostupná široké veřejnosti a ten prozrazuje to, o čem se spekulovalo delší dobu. Za výrobou bude stát čínská společnost TCL. Výrobce produkující chytrá zařízení se značkou Alcatel. Již dřívější únik potvrdil, že designové zpracování vyjde z modelu Alcatel Idol 4 a dnes zveřejněná kapacita baterie (2 610 mAh) to pouze potvrzuje, neboť velikost je totožná.

V konečném výsledku BlackBerry Hamburg dorazí jako převlečený model Idol 4 jen s ostružinou v místě loga. Seznam specifikací nejspíš nabídne 5,2palcový Full HD displej, procesor Snapdragon 615 od Qualcommu, 3GB paměť RAM, 16GB úložiště, 13megapixelový fotoaparát a Android 6.0 Marshmallow. Podle některých serverů ze zahraničí může dojít k oficiálními představení už příští týden.

BlackBerry Hamburg (1) BlackBerry Hamburg (1)

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

smutný příběh jedné společnosti, která neustála změnu trhu

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat