Elephone S7 – čínská kopie Galaxy S7 je na dohled

Elephone S7 – čínská kopie Galaxy S7 je na dohled
2016-07-20T13:45:38+02:00
• 20. 7. 2016

Necelých půl roku po oficiálním představení modelu Galaxy S7 od Samsungu se brzy dočkáme jeho věrné kopie z dílny proslulého výrobce z Číny. Poté, co společnost Elephone uvolnila několik snímků zařízení, si nyní můžeme rozšířit dostupné informace o první potvrzené specifikaci. Čínský producent po vzoru jihokorejského giganta vsadí u designového zpracování na spojení odolného kovu a luxusního skla.

Elephone-S7 Elephone-S7 (4)

Přední část zabere 5,5palcový Full HD displej a milovníci selfie snímků budou mít k dispozici 8megapixelovou kamerku. Výkonnostní stránku posvětí desetijádrový procesor Helio X20 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM po boku interního úložiště o velikosti 32 GB. V zádech zaujme místo 16megapixelový fotoaparát nebo přisvětlovací LED dioda. V závislosti na zvolené variantě se prodejní cena má pohybovat v rozmezí od 99,99 do 189,99 dolarů (tj. cca 2 452-4 658 Kč).

Elephone-S7 (3) Elephone-S7 (2)

I když přesně neznáme výbavu jednotlivých verzí, tak nejvyšší model by měl konkurovat nejnovějšímu modelu MX6 od společnosti Meizu, který byl veřejnosti odhalen v tomto týdnu. Nakonec zůstává nevyřešenou otázkou, zda za uvedenou cenu dokáže vyplnit dřívější spekulace kolem zakřiveného displeje z obou stran při nadstandardní hardwarové výbavě.

Elephone-S7 (1)

Zdroj: androidpit.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat