Apollo Lite – telefon se SoC od MediaTeku sponzorovaný článek

Apollo Lite – telefon se SoC od MediaTeku [sponzorovaný článek]
2016-07-25T15:17:01+02:00
• 23. 7. 2016

Čínský výrobce Vernee se konečně minulý týden odhodlal a dodal první kusy Apollo Lite mezi své přeprodejce a po pár dnech je měli v rukou i první kupci. Je pak jen otázkou času, kdy se telefon dostane i k nám do rukou a vy si přečtete recenzi. Nicméně je opravdu zařízení tak dobré? Všeobecně se můžeme podívat na telefony s čipovou sadou od MediaTeku a nakonec i na čipy samotné. Většinou se u telefonů pohybujeme ve střední a nižší třídě.

apollo-lite-2

Apollo Lite je ovšem jakýmsi prvním odvážlivcem, který se sice řadí do střední třídy, ovšem z pohledu specifikací je cena téměř poloviční. Ta konkrétně činí 200 $, což je něco málo přes 4900 Kč. To není špatné za poměrně kvalitní a výkonný telefon s možnostmi, jakými disponují zařízení dvojnásobně až čtyřnásobně dražší. Sice může spekulovat o tom, že fotoaparát se top modelům jiných výrobců nevyrovná, avšak poměr cena / výkon je více než velmi slušný, a je proto tak třeba oželet 20MPx senzor.

Na videu níže se můžete podívat na rychlý přehled, jak zařízení vypadá, funguje nebo co obsahuje. Můžeme například vypíchnout velmi rychlou čtečku otisku prstů, kvalitní konstrukci či pěkný design, téměř čistý Android s pravidelnými aktualizacemi od výrobce, možnost nastavit si softwarová tlačítka dle svého nebo využít i 16MPx fotoaparát pro zachycení momentů, jež si chcete zapamatovat. Na videu je vše přehledně ukázáno, tudíž se nemáte čeho bát.

Pokud se vám zařízení líbí, můžete zajít na oficiální stránky výrobce, kde najdete seznam přeprodejců, u nichž se zařízení vyskytuje. Zároveň jsou pro zákazníky přichystány různé možnosti, jak získat slevy nebo příslušenství navíc, což jistě není k zahození.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat