Vivo brzy uvede nový model X7

Vivo brzy uvede nový model X7
2016-06-27T12:50:18+02:00
• 26. 6. 2016

Několik dlouhých měsíců táhnoucí se úniky informací o modelu X7 od společnosti Vivo jsou téměř na svém konci. Čínský výrobce postupně přes sociální sítě zveřejňuje oficiální plakáty ke zmiňovanému telefonu a všechno by mělo vyvrcholit poslední den v tomto měsíci, kdy je ohlášena tisková konference. Až na té se zjistí, zda může spatřit světlo světa vícero zařízení. Očekáván je minimálně jak model X7, tak i jeho zvětšená varianta s přívlastkem Plus.

Vivo X7 (3)

Základní verzi připisují 5,2palcový displej s Full HD rozlišením, pod nímž poběží čtyřjádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Adreno 510, 4GB operační paměť RAM a 64GB úložiště, ke kterému asi ještě přidají slot pro paměťové microSD karty. Selfie snímky pořídíte 16megapixelovou kamerkou, kdežto do zadní části mohou dosadit až 21megapixelový fotoaparát.

Vivo X7 (2)

Celkovou výdrž dostane pod kontrolu baterie s kapacitou 3 000 mAh. Snímač otisků prstů se stává v dnešní době samozřejmostí, ale Vivo si dovolil srovnat rychlost odemknutí s Galaxy S7 Edge a iPhonem 6s Plus, kde vítězem byla X7 stejně jako v rychlosti načtení aplikací. Varianta Plus toho o sobě moc neprozradila. Nicméně lze očekávat větší kapacitu baterie nebo úhlopříčku displeje. Více tedy odhalí až koncem června.

Vivo X7 (1)

Zdroje: gizchina.com, mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat