Ulefone Power získává aktualizaci Androidu Marshmallow

Ulefone Power získává aktualizaci Androidu Marshmallow
2016-06-22T12:55:19+02:00
• 22. 6. 2016
4

Model Power od výrobce Ulefone začíná postupně dostávat novou aktualizaci systému Android 6.0 Marshmallow. Tento systém je již na telefonu obsažen, ovšem nyní jej výrobce obohatil o několik nových funkcí. V multitaskingu je nyní tlačítko pro vymazání všech spuštěných aplikací, byl opraven problém s nastavením času a přibyla možnost používat gesta. Navíc zde máme novou aplikaci galerie, Ulefone zapracoval i na kompatibilitě aplikací a samozřejmě byly opraveny chyby a nedostatky z minulé verze.

1

Nová aktualizace nese číslo sestavení 20160608 a jde celkově již o pátou aktualizaci tohoto modelu. Připomínáme, že telefon disponuje 5,5″ FullHD displejem, procesorem MediaTek MTK6735, operační paměť má 3 GB a telefon se může pochlubit i baterií o kapacitě 6050 mAh. Více informací o modelu a aktualizaci je možné zjistit na webu výrobce.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Milan Krejsa

28. 6. 2016, 8:05

Baterie rozhodně luxusní není a už vůbec ne s uvedenou kapacitou. Kapacita je srovnatelná s Elephone P8000. Ulefone se uplně nepovedl. Zpracování slušné. Fotoaparát,gps,celkové odladění systému,lhaní o kapacitě baterie….no více už Ulefone nechci domů a tento šupem z domu. Hezké, nefunkční.

Kopirujete články a ještě s nepravdivymi údaji. Tak ja vám to objasnim trošku. Pokud si tento telefone Power koupite prijde ve verzi 5.1 a pokud stahnete aktualizace, tak pouze v teto android 5.1 verzi. V případě ze byste chtěli další verzi androidu 6,musite si to sami flashnout. Na stránkách vyrobce je návod, chvilku jsem s tim bojoval, a povedlo se. Pak pokracuji ajtualiuace OTA dále od výrobce. Musím uznat, že opravene chyby jsou ok a telefon šlape jak hodinky. Osobne mam twrp, root a celej jsem si ho prepracoval, čtečka Jakš takš šlape a celkově to ficí. Jedna velká záporná tady je a to, že se dost prehriva, ale to hlavně díky mě, protoze je v pernamenci 24hodin.nicmene u Huawri mate 8 mi to nedelalo zadne potize s prehrivanim. Da se s tím žít. Mám jej za 185 usd tj. 4.400 Kč z aliexpresu z eu skladu, takze včetně vsech poplatku. Velkym plus vidim infra port jako dalkovy ovladac tv či led pasky a podobně. Špatně je v článku uveden procesor od MTK. Neni to 6735 ale 6753. Coz je 8 jádro. Jednim otravnym je taky tlacitko na rychle spusteni fotoaparátu. Porad se nechtene na to dotykate a zapinate. Děsný. Někdy bych ten kok.tfone vyhodil z okna. Závěr. Co bysme chteli za 4.400? Nic lepsiho nesezenete, baterka je luxusní. To je celý příběh. Mějte fajny den bo je hyc jak .yp:D

David Pilař

22. 6. 2016, 18:37

Nikdo nic nekopíruje, Ulefone nám zaslal tiskovou zprávu a z té jsem vycházel. Odkud je podle vás článek zkopírovaný?

Milan Krejsa

22. 6. 2016, 14:05

Po týdnu jsem se vrátil na verzi 5.1 .

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat