Twitter – Periscope všude a pro každého

Twitter – Periscope všude a pro každého
2016-06-17T14:00:24+02:00
• 17. 6. 2016
7

Twitter svou mediální službu Periscope testuje už nějakou dobu a prozatím se zdá, že vše probíhá v absolutním pořádku a možná ještě lépe. I proto se snad vývoj ubírá čím dál větší integrací služby Periscope do sociální sítě Twitter a tentokrát se jedná o velmi rázný krok. Uživatelé totiž budou mít možnost při výběru média (obrázek / video), si vybrat ještě další možnost – živé vysílání.

twitter-periscope

Jak sami můžete vidět na obrázcích výše, v aplikaci je tlačítko pro živý přenos integrováno poměrně okatě tak, aby nový způsob vysílání mohl využít opravdu každý a kdykoliv bez větších problémů. Živým přenosům na sociálních sítích začíná další éra a prakticky se stačí posadit a čekat, která služba nabídne více (lepších) funkcí či optimalizované a přehlednější prostředí.

Prozatím to vypadá na rovný boj a uvidíme, zda se dokáží vývojáři vytasit s něčím neobvyklým. Vadou na kráse pořád zůstává datový limit (FUP), který u nás stále nevyužívá valná část zákazníků, a když už, tak balíčky nejsou příliš adekvátní cenám, které operátoři požadují po obyčejných uživatelích.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Můžete mi vysvětlit, jak myslíte svou odpověď, prosím? Upřímně, poprvé v životě jsem se rozhodl napsat komentář pod nějaký článek a teď už toho lituji. Spíš jsem čekal, že to zůstane bez reakce, než dostávat takové zvláštní odpovědi.

Pavel Mareš

21. 6. 2016, 11:40

Víte, snažil jsem se naznačit, že vím o Vašem záměru. Žádný problém dle mého nenastal. Pro jistotu jsem prohledal internet o ničem nevím. Pokud máte informace, které jsem nenašel, budu rád, když se podělíte …

Oceňuji, že se alespoň nyní snažíte komunikovat jinak a už mi nepřipadá, že si ze mě utahujete. Připadám si hloupě a nezlobte se, že se opět budu ptát, ale nedokážu se asi naladit na IT jazyk či co. Jaký by měl být můj záměr a ohledně čeho? Rád budu prospěšný, pokud to půjde, ale jaké informace vám mohu dát? Já naopak myslel, že se vy podělíte o to, jaká byla příčina toho technického (?) problému. A to jen v závislosti na tom, že jste napsal, že o tom vše víte. Pokud to jsou informace, které nemůžete sdělit, stačí mi to napsat a já to pochopím. Jsem opravdu jen velký fanda Periscopu a zarazilo mě, co se stalo. O nic jiného mi nešlo. Pokud jsem vás urazil, omlouvám se. Děkuji.

Děkuji za odpověď, to jsem nevěděl. Hledal jsem něco o tom, co se stalo a u článku jsem viděl aktualizace, tak proto mi nedošlo, že je to „starší“. Sice jsem se ničeho nebál, ale jsem rád, že to píšete. Můžete mi tedy prozradit, co bylo příčinou problému, prosím?

Pavel Mareš

21. 6. 2016, 11:07

Dobrý pokus ;)

Jsem rád za každou propagaci Periscope, protože je to aplikace s obrovskou budoucností. Redaktor ale asi aplikaci sám moc nepoužívá, když v den krize Periscope napíše, že je vše v absolutním pořádku. Nicméně jsem rád, že krizi vyřešili a už se potýkáme jen s malými problémy.

Pavel Mareš

20. 6. 2016, 19:23

Víte, než článek vyjde, trvá to občas den, či dva. A nebojte, o všem vím ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat