Sportovní náramky a chytré hodinky v akci sponzorovaný článek

Sportovní náramky a chytré hodinky v akci [sponzorovaný článek]
2016-06-20T06:51:58+02:00
• 20. 6. 2016

Dnešní chytrá zařízení již nejsou pouze o hrách, filmech a aplikacích. Mnohým sportovcům pomáhají při sledování jejich výkonů. Kvalitní však nemusí být pouze ty značkové, které svou cenou odradí nejednoho začínajícího sportovce. Everbuying.net se rozhodl svá zařízení zlevnit a to v mnoha desítkách kusů.

Výstřižek

Tato zařízení můžete využívat pro sledování tepu a pomohou se zobrazením spálených kalorií. Jedněmi z velmi propracovaných sportovních hodinek jsou K9 3G. Umí toho velmi mnoho a rozhodně by vám neměla chybět žádná z funkcí. K9 umí měřit aktuální tep a zobrazit vám tak aktuální rozpoložení těla. Samozřejmostí je počítání kroků, které jste zvládli udělat během dne. Hodinky ale umí zobrazovat i stylové ciferníky s možností jejich změny. K mání budete mít na výběr z 20 stylů, takže se jen tak neokoukají. Mimo jiné vás budou hlídat, zdali jste vypili dostatek tekutin. Jejich cena je 107 $ (2 500 Kč) z původních 190 $. (4 569 Kč).

K výběru však nejsou pouze tzv. smartwatch, ale i sluchátka, která se hodí pro zlepšení koncentrace při zátěži. V nabídce se nachází takové pecky, jakými jsou Xiaomi Piston, které mají vysoké hodnocení v poměru cenu a kvality poslechu. Starter edition Piston vás vyjde na pouhých 5 $ (120 Kč). Může se tak jednat o zajímavý dárek pro vaše děti apod.

Výstřižek

Všechny slevy naleznete na této stránce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat