Představení Samsung Galaxy Note 7 se blíží

Představení Samsung Galaxy Note 7 se blíží
2016-06-15T07:30:13+02:00
• 15. 6. 2016
1

Jihokorejský gigant se stále drží na špici všemožných žebříčků a každý rok se valná část uživatelů těší na jeho nová zařízení. Již brzy se chystá představení nového modelu Note7, ano číslovka šest se přeskočí, které se datuje na začátek, konkrétně již podruhé na 2. srpna. Už nyní se žhavě spekuluje nad možnými funkcemi a novinkami, které může přinést.

galaxy-note-7

Modely Galaxy Note jsou každoročně představovány a od modelu Note 3 se datum přibližuje. Note 3 byl totiž představen 25. září roku 2013, Note 4 již 3. září 2014 a Note 5 už 13. srpna 2015. Gigant tak každoročně zkracuje čekání na novou verzi, ačkoliv vždy jen o pár týdnů. Je tak logické, že modelu Note 7 se dočkáme již 2. srpna, což se zdá být jako velmi významné datum pro samotného výrobce.

Otázek okolo nadcházejícího představení je více, než je odpovědí. Prozatím nejsou k dispozici žádné úniky nebo informace, které by se, byť vzdáleně, zmiňovaly o tom, co máme čekat. Je možné, že Samsung ponechá nezměněný design a pokusí se zůstat v zajetých kolejích, ale stejně tak je možné, že se dočkáme experimentu, který nás opět něčím překvapí. Už je jen otázkou času, kdy se k nám dostanou první úniky a budeme moci bujaře diskutovat o dalším modelu os jihokorejského technologického giganta.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Petr Štěpánek

15. 6. 2016, 10:45

Hlavně aby se to dostalo také náš trh. Note 3 už trochu přesluhuje i když s ním zatím není žádný problém.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat