OnePlus 3 – poprvé bez pozvánek aktualizováno

OnePlus 3 – poprvé bez pozvánek [aktualizováno]
2016-06-01T16:10:32+02:00
• 1. 6. 2016
3

Aktualizováno 1. 6. 16:10

Ohledně modelu OnePlus 3 jsem se již dočkali několika oznámení a zajímavých zpráv. Jednu z těch nejpodstatnějších se však společnosti podařilo ochránit před úniky a až nyní ji sama potvrdila. Onou radostnou zprávou je, že pro zakoupení OnePlus 3 nebude potřeba pozvánka, jako tomu bylo doposud u každého modelu.

CTMh8lcW4AAUhYD (1)

Společnost na svém fóru potvrdila, že OnePlus 3 půjde zakoupit již v den představení bez nutnosti použití jakékoliv pozvánky. Do budoucna pak společnost pozvánkový systém opět zavádět neplánuje.

CEO společnosti Carl Pei prozradil, že pozvánkový systém měl v minulosti zásadní vliv na postupný rozvoj společnosti. Nyní se již OnePlus považuje za natolik vyspělou společnost, že bylo rozhodnuto o úplném zrušení pozvánek. OnePlus 3 tedy bude volně k dostání hned od prvního dne.

Zároveň byly ve stejném příspěvku na fóru upřesněny lokální časy odhalení nového modelu. Pro Českou Republiku tedy neplatí stejný čas, jako pro Čínu a k představení dojde v 18.30 našeho času.

Aktualizováno 1. 6. 10:40

Na čínské verzi webových stránek výrobce se před chvílí objevila oficiální informace o přesném termínu představení modelu OnePlus 3. Pozvánka s graficky vyobrazenou trojkou prozrazuje, že OnePlus 3 bude představen 15.6.2016 v 10.00 čínského času, což znamená, že u nás budou tou dobou 4 hodiny ráno.

一加手机3海报

Pokud tedy patříte mezi 30 000 šťastlivců, kteří si objednali brýle Loop VR pro sledování představení, budete si kvůli této události muset buď přivstat, nebo zůstat déle vzhůru.

Aktualizováno 1. 6. 8:25

Již za několik dnů dojde k představení novinky OnePlus 3 přímo ve virtuální realitě, kde bude možné si objednat tento smartphone. Nyní jsme se dočkali uvolnění oficiální aplikace, která poslouží tomuto účelu. Po nainstalování se zobrazí jen odpočet, tudíž na vyzkoušení a prohlédnutí všeho si budeme muset počkat.

logo-app OnePlus 3 Launch: The Loop OnePlus Ltd. Zdarma ANDROID

Původní článek 23. 5.

Minulý rok představila společnost OnePlus svůj model OnePlus 2 prostřednictvím virtuální reality, přesněji řečeno pomocí Cardboardu, kterých se vyrobilo 30 000 a byly následně zdarma odeslány fanouškům ještě před představením nového modelu. Tento rok plánuje OnePlus něco podobného, avšak celá akce bude ještě o úroveň výš. Představení OnePlus 3 proběhne opět ve virtuální realitě, stejně tak ho ale půjde i zakoupit.

6

Model OnePlus 3 se odhalí již příští měsíc a dnes společnost spustila předobjednávky brýlí pro virtuální realitu, na kterých spolupracovala společnost AntVR. Právě prostřednictvím těchto brýlí chce OnePlus zahájit představení, ale také rovnou prodej nového top modelu. Ve virtuální vesmírné lodi si právě majitelé těchto brýlí budou moci jako zcela první zakoupit nový model.

Představení OnePlus 3 Loop VR

Opět se vyrobila limitovaná edice 30 000 kusů, přičemž brýle jsou zcela zdarma a platí se jen doprava (do ČR 179 korun). Jejich název je OnePlus Loop VR a ti, kteří si je zakoupí, budou moci prostřednictvím obchodu ve virtuální vesmírné lodi zakoupit telefon OnePlus 3. Není zatím zcela jasné, jestli i představení proběhne ve virtuální realitě, ale předpokládá se, že ano.

2 1

Vše se ale snad brzy dozvíme. My už jsme si své brýle objednali a pokud máte také zájem, doporučujeme si pospíšit, jelikož jdou Loop VR rychle na odbyt a brzy dojde k jejich vyprodání. Zakoupit je můžete na tomto webu.

Zdroj: forums.oneplus.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Ján Valkovič

3. 6. 2016, 9:49

Dnes prišiel mail, že Loop VR už odoslali

Petr Hošek

23. 5. 2016, 19:20

Jak se dají objednat, když tam píšou k dispozici 6.cervna???

David Pilař

23. 5. 2016, 23:40

K dispozici nejsou od 6. června, ale již nyní. Uvedené datum je termín jejich odeslání k vám. Každopádně už v době přidání vašeho komentáře byly bohužel veškeré kusy vyprodané, šlo to opravdu rychle na odbyt.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat