Letní slevy u Gear Bestu sponzorovaný článek

Letní slevy u Gear Bestu [sponzorovaný článek]
2016-06-17T08:54:06+02:00
• 13. 6. 2016

O telefonech či tabletech si říkáme každou chvíli, avšak jak jsou na tom slevové akce? Letos se Gear Best rozhodl jich pořádat trochu více, jelikož si jej uživatelé volí častěji, než jiné servery. I proto se dnes nepodíváme jen na produkty ve slevě, ale každý, kdo půjde nakupovat, bude mít možnost vyhrát zdarma zařízení, kterých není pomálu.

2016 Summer Biggest Promotion GearBest.com 2

První slevu v hodnotě 5 % získáte tím, že si stáhnete aplikaci. Dále už je na vás, zda si vyberete jeden z avizovaných produktů na hlavní stránce, nebo se vydáte hledat své vysněné zařízení dále do obchodu. Ještě je však dobré poukázat na to, že na více zlevněná zařízení je nutné jít rychle. Je jich totiž pouze omezené množství, avšak nemusíte se bát. Po vykoupení jednoho jej brzy nahradí druhé.

logo-app GearBest Shopping GearBest Zdarma ANDROID

Co se oněch produktů zdarma týká, stačí se řídit tím, co vidíte na hlavní stránce. Samozřejmostí je nutnost být zaregistrován, respektive přihlášen. Následně si můžete zajít do slosování, kdy můžete získat možnost vyhrát zařízení zdarma, přičemž na tomto seznamu je například Vkworld VK800X 3G, Vernee Thor 4G, Bluboo Picasso 3G, Elephone P9000, Bluboo Picasso 3G, Chuwi Hi12, Ulefone GW01 nebo Oukitel K10000. Seznam tak opravdu krátký není.

2016 Summer Biggest Promotion GearBest.com

Letní slevová akce internetového obchodu Gear Best malá není a doslova každý má možnost si nakoupit za více než lidové ceny. Nechce tak čekat až do Vánoc? Pak doporučujeme se minimálně zajít podívat, zda se vám některý z nabízených produktů nebude líbit.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat