Displej Vernee Thor vydrží i laser sponzorovaný článek

Displej Vernee Thor vydrží i laser [sponzorovaný článek]
2016-06-18T21:37:53+02:00
• 18. 6. 2016
2

Společnost Vernee se zatím snaží prosadit na asijském trhu, kde ač se jí daří, pořád se jedná o začínajícího výrobce, který se nejdříve musí usadit a získat trochu důvěry svých uživatelů. To dlouho trvá a proto se snaží zatím přesvědčit všemožnými způsoby, že tvoří dobrá zařízení a i proto vznikají různé pokusy, jako například ten dnešní s laserem a displejem modelu Thor.

QQ图片20160617104829

Dnes se tak podíváme na test, kde se výrobce rozhodl postavit proti sobě model Thor a jeho velmi kvalitní displej, proti 50mW laseru s červeným světlem (650-660 nm), zeleným světlem (532 nm), modrým světlem (445-450 nm) a modro-fialovým světlem (405 nm). Pro porovnání, tento typ laseru dokáže například vznítit sirku nebo prasknout balónek (zahřívání určitého bodu zapříčiní roztavení materiálu, z něhož je balónek tvořen).

Jak si tedy vedl Vernee Thor v pokusu odolnosti displeje? Popravdě, velmi dobře, jak je i ostatně vidět na videu níže, v téměř nepřetržitém záběru. Displej vydržel bez jakékoliv poškození, o čemž se můžete sami přesvědčit. Výdrž a kvalita displeje je tak krásně prokázána. Jedná se o poměrně zajímavý pokus, který toho moc neřekne, ovšem snaha výrobce prokázat vlastními silami se cení.

A co vlastně v sobě Vernee Thor nese? Například SoC MTK6753 s podporou LTE funkcí, 3GB operační paměť, 16GB interní úložiště, 13MPx hlavní fotoaparát a v neposlední řadě 5palcový displej s HD rozlišením nebo baterii o kapacitě 2800 mAh. To vše za poměrně příznivou cenu 119,99 $. To je v přepočtu přibližně 2880 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

je to reklamní sdělení, tedy autorem není redakce

Václav Koucký

18. 6. 2016, 23:47

1. Fakt Vám stojí za to zveřejňovat takové kraviny? A když už tedy ano, proč třeba nenapíšete, co ten laser udělá s displejem nějakého jiného telefonu? Skoro bych se totiž vsadil, že při stejně šikmém úhlu dopadu nic…
2. Co myslíte, mají číňani koupená práva na hlavní hudební motiv Hry o trůny? Skoro bych se vsadil, že ani omylem…
Po tom telefonu, co díky laciné střihové technice vydrží i atomový výbuch, je tohle během pár dnů další hovadina, kterou zbytečně ředíte svojí kredibilitu. Nevím, jestli je to rozumná cesta.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat