Chrome Dev 53 přináší barevné taby

Chrome Dev 53 přináší barevné taby
2016-06-12T13:00:21+02:00
• 12. 6. 2016
2

Google Chrome asi nemusím představovat. Jeden z nejrozšířenější prohlížečů jak na klasickém desktopovém PC, tak i na mobilních zařízeních. V nových verzích Androidu jsme se dočkali možnosti změnit barvu stavové lišty, čehož samozřejmě využil i samotný prohlížeč, kdy je jednoduché obarvit jak tab, tak následně i samotnou lištu. Ovšem na jeden detail vývojáři zapomněli.

nexus2cee_Screenshot_20160610-110625 nexus2cee_Screenshot_20160610-110710-1

Během prohlížení samotné stránky jsou sice tab i lišta obarveny, nicméně tento efekt zmizí poté, co si otevřete prohlížení všech otevřených stránek. Nejedná se sice o něco extrémně důležitého, nicméně pokud rychle přejíždíte mezi otevřenými stránkami, zvláště pokud jich máte otevřených hodně, díky barvě najdete to, co hledáte, mnohem rychleji.

Přehlednosti tak bylo učiněno za dost a nutno říci, že mi tato funkce dosti chyběla. Můj prohlížeč obsahuje už desítky otevřených stránek, mezi nimiž běžně přecházím a po této aktualizaci se má orientace mezi nimi značně zvýšila. Jsem rád, že na takové „maličkosti“ vývojáři nezapomínají, ačkoliv je pravdou, že jim to je občas nutné připomenout. Přeci jen náročný uživatel ví, co chce.

Samozřejmě pro vás máme i odkaz na APK soubor – instalujte pouze na vlastní riziko.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

deniss hooper

12. 6. 2016, 13:31

Jednou jsem APK nainstaloval, šlo to fajn, než jsem musel dát mobil ???? do továrního nastavení. Pokud to není nutné a to asi není nikdy. Tak žádné APK nainstalujte. Buď si připlaťte a kupte, nebo nepoužívejte. Nestojí to za to. Já s tím problém neměl, přeinstalovat mobil, ale kdo to neumí , může to být pěkných pár kaček v…. ???? ????

Natsu Wolfox

13. 6. 2016, 0:41

wtf o cem mluvis tohle je free aplikace od Google.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat