Apple prodlouží dobu mezi novými iPhony na tři roky

Apple prodlouží dobu mezi novými iPhony na tři roky
2016-06-01T07:29:24+02:00
• 1. 6. 2016
2

Už nějakou tu dobu jsme u společnosti Apple zvyklí, že vydává přelomový iPhone jednou za dva roky, a po roce dojde jen k mírné úpravě ve verzi „s“, ale to se má podle japonského deníku Nikkei změnit.

iu9jO3C

Již nějakou dobu se spekuluje nad novými iPhony, jak nad verzí pro letošní rok (tedy 7), tak i již nad verzí pro rok další. Právě novinky vycházející kolem modelu pro letošní rok, nejsou nijak přelomové a mělo by dojít pouze k vylepšení fotoaparátu, baterie a odstranění konektoru pro sluchátka. Vzhled a velikost by měla podle uniklých náčrtků být také totožná nebo velice podobná s verzemi 6 a 6s.

iphone-concept

Naopak verze pro rok příští by měla přijít s mnohými novinkami a revolučním designem bez rámečků, OLED displejem a zapuštěním tlačítka do displeje. Otázkou ale stále zůstává, jak se bude jmenovat model pro letošní rok, jestli 7 nebo třeba 6ss. V případě, že by se Apple rozhodl pojmenovat iPhone 7, tak vyplývá další otázka a to jak se bude jmenovat ten revoluční iPhone, který bude vydán příští rok, zda dojde k přeskočení modelu s označením „s“ nebo snad dojde i k revoluci v pojmenování?

iPhone7Concept

Důvod této změny je celkem jednoznačný, vývoj nových mobilních technologií se za poslední dobu razantně zpomalil, a Apple by nebyl technicky schopen co dva roky přijít s něčím úplně novým. A fanouškům iPhonů nezbývá nic jiného, než si ještě jeden rok počkat, nebo se musí spokojit s letošní verzí, která tedy nebude až takovou novinkou.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

David Rajchman

2. 6. 2016, 8:56

krásný Photoshop iPhone + SG 6/7 edge a vy ztoho uděláte revoluci

Lukáš Breburda

2. 6. 2016, 10:42

Spodní obrázek iPhonu není podstatou článku je to pouze přehnaná možnost jak by mohl iPhone vypadat. V článku jde především o přechod společnosti na jiný vydávací cyklus.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat