Tip na aplikaci: stačí dva dotyky a taxi je na cestě k vám sponzorovaný článek

Tip na aplikaci: stačí dva dotyky a taxi je na cestě k vám [sponzorovaný článek]
2016-06-01T07:32:24+02:00
• 1. 6. 2016

Aplikace AAA Taxi, která umožňuje objednat si okamžitě taxi po Praze, je příkladem, jak šikovně využívat chytré telefony. Zapomeňte definitivně na ukládání telefonních čísel na taxislužby, aplikace vám umožní taxi objednat rychle a bez poplatků za telefonní hovor.

1-Mobile-app-1024x682

Zákazník při objednání vozu přes aplikaci AAA cestuje vždy za jednotnou sazbu, bez ohledu na denní nebo noční dobu. To představuje zřejmou výhodu oproti některým konkurenčním službám, u kterých je cena navyšována v závislosti na dopravní špičce nebo délce trvání jízdy v podobě sazby za minutu jízdy.

Stahujte zdarma pro Android, iOS

K pohodové jízdě stačí stáhnout si mobilní aplikaci, která je k dispozici zdarma v App Store a Google Play. K dispozici je rovněž webová verze aplikace, dostupná přes zabezpečený protokol HTTPS. Nemusíte se nijak registrovat, po spuštění aplikace můžete hned začít s objednávkou vozu.

Aplikace automaticky rozpozná vaši polohu podle GPS nebo Wi-Fi. Tuto polohu vám pak nabídne jako výchozí místo pro přistavení vozu. Polohu lze změnit výběrem ze seznamu adres nebo ji můžete upřesnit přímo v mapě.

Objednávku potvrdíte pomocí zeleného butonu a pak již jen sledujete příjezd objednaného taxíku na mapě přímo v aplikaci. Aplikace vám zobrazí typ vozu, registrační značku, číslo vozu i telefonní spojení na řidiče. Přes aplikaci můžete kontaktovat objednaného řidiče během doby, kdy k vám přijíždí a domluvit se např. na přesném čase vašeho příchodu k vozu.

Využijte vychytávky a taxametr

Chcete vědět, na kolik vás cesta vyjde? Před odesláním objednávky můžete zadat cílovou adresu, díky které se vám zobrazí orientační cena a časový odhad trvání jízdy.

2-Urceni-polohy-a-vypocet-ceny

Potřebujete přepravit zavazadlo, psa nebo potřebujete řidiče s němčinou? Žádný problém. V rámci volitelných požadavků můžete upřesnit svoji objednávku na vůz, jako je převoz zavazadel, zvířete nebo jazykové znalosti řidiče.

Jízdu uhradíte v hotovosti nebo platební kartou prostřednictvím terminálu u řidiče. Požadavek na platbu kartou vyřešíte zadáním přímo do aplikace při objednávce. AAA Taxi chystá v nejbližší době aktualizaci, která nově umožní bezhotovostní platbu za jízdu v rámci aplikace. V aplikaci bude možno zadat údaje o své platební kartě a uskutečnit bezhotovostní platbu.

3-Vyber-vozu-a-potvrzeni-objednavky

Cenu jízdy na trase můžete během cesty sledovat na virtuálním taxametru, který lze spustit v aplikaci při nástupu do vozu. V případě oprávněné reklamace ceny jízdy, kdy dojde k předražení jízdy, vrací taxislužba AAA jízdné v plné výši zpět klientovi.

Garantovaná sazba

Již zmíněnou velkou výhodou je garance sazby při objednávkách jízd přes aplikaci. Nemusíte taxík vybírat podle ceny, máte jistotu, že vás všechny vozy AAA vás svezou po Praze za sazbu 19,90 Kč/km, i když třeba právě panuje dopravní špička. Nemusíte tak složitě a dlouho lovit nejlevnějšího a zároveň nejbližšího taxíka.

Nová generace aplikace

Aplikace představuje nový způsob, který využívá všechna pozitiva moderních technologií. AAA Taxi zároveň připravuje zcela novou generaci taxi aplikace, jež bude ještě rychlejší a snadnější na ovládání. Tato generace aplikace bude, kromě nové možnosti plateb, obsahovat nejjednodušší způsob mobilního objednávání taxi na trhu. Aplikace se také bude postupně rozšiřovat do dalších regionů ČR.

4-Prijezd-taxiku-v-mape-Virtualni-taxametr

Proč ji mít ve smartphonu nebo tabletu

  • Rychlá objednávka taxi na dva dotyky
  • Garantovaná sazba za km jízdy po Praze (19,90 Kč/km, nástup 25 Kč, čekání 4 Kč/min.)
  • Online sledování příjezdu taxíku v mapě
  • Možnost zadání požadavků na výběr vozu a řidiče
  • Virtuální taxametr v aplikaci
  • Zdarma pro Android, iOS, web

Další informace a novinky najdete na www.aaataxi.cz

5-AAA-Taxi-Skoda-Superb-3

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat