Xiaomi Mi Max certifikován u TENAA

Xiaomi Mi Max certifikován u TENAA
2016-05-09T07:50:59+02:00
• 9. 5. 2016
1

Pouze pár dní před oficiální tiskovou konferencí se nám ukazuje finální podoba modelu Mi Max, který společnost Xiaomi představí společně s podstatně vylepšeným náramkem Mi Band 2. Za celým odhalením stojí opět čínský certifikační úřad TENAA a kromě nadstandardní úhlopříčky displeje asi nebude telefon nijak vystupovat z řady. Výrobce do boje proti silné konkurenci nasadí velmi slibnou prodejní cenu.

mi max

V jeho čele bude stát 6,4palcový IPS LCD displej s Full HD rozlišením. Pod ním vyplní místo šestijádrový procesor (1,8 GHz) Snapdragon 650 od Qualcommu doplněný o grafický čip Adreno 510. Případní majitelé dostanou na výběr mezi dvěma variantami. První verze nabídne 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště, kdežto druhá potěší dokonce 3GB operační pamětí RAM a dvojnásobně větším 32GB úložištěm.

Zadní část zabere 16megapixelový fotoaparát, duální LED blesk pro přisvětlení snímků a ještě také snímač otisků prstů. Celkovou výdrž zajistí baterie o velikosti 4 000 mAh. Oficiální představení má proběhnout v průběhu tohoto týdne, takže všechny podstatné informace budou známy zanedlouho. Nakonec prodejní cena za méně vybavenou variantu nepřesáhne ani hranici 200 dolarů (tj. cca 4 716 Kč bez daně).

Xiaomi-Max

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

9. 5. 2016, 18:01

Bude to pecka jako vždy od xiaomi, na mě moc velký…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat