LG přibalí G Flex 3 na cestu do Berlína (IFA 2016)

LG přibalí G Flex 3 na cestu do Berlína (IFA 2016)
2016-05-30T07:50:34+02:00
• 30. 5. 2016

SAMSUNG CSC

2

Třetí pokračování modelu G Flex potvrzuje nový únik informací. Společnost LG si dlouho hlídala jakékoliv zprávy ohledně nástupce G Flexu 2, který mezi majiteli sklidil víceméně úspěch, přestože si nesl několik podstatných problémů u displeje. Jihokorejský výrobce musel tentokrát hlavně zapracovat na kvalitě předního panelu, aby předešel nepříjemnostem, jako byla častá zrnitost nebo vyskytující se žluté fleky.

LG-logo

V jeho čele by měl stát 5,5palcový displej s QHD rozlišením. Pohonnou jednotku může tvořit čtyřjádrový procesor (2,2 GHz) Snapdragon 820 od Qualcommu společně s grafickým čipem Adreno 530 a 4GB operační pamětí RAM. Velikost interního úložiště bude možné vybrat ze dvou variant – 32 nebo 64 GB. V každém případě vás neošidí o možnost rozšíření kapacity přes přítomný slot na paměťovou microSD kartu.

Fotografie zachytíte 16megapixelovým fotoaparátem či přední 8megapixelovou kamerkou. Až únik prvních snímků zřejmě odhalí to, zda LG opět nasadí hardwarová tlačítka do jeho zadní části. Každopádně se proslýchá, že telefon převezme modulární konstrukci z nejnovějšího modelu G5. K oficiálnímu představení má dojít během každoročního veletrhu IFA konající se od 2. do 7. září u našich západních sousedů v Berlíně.

Zdroj: phonesspot.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Adam Pešout

30. 5. 2016, 19:59

Jsem spokojeným vlastníkem loňského modelu LG G Flex 2. Jelikož jsem ho zakoupil až na podzim, problémy s displejem nemám. LG si počáteční problémy pohlídalo a později začali vyrábět tento model s panelem od jiného výrobce.

Doufám, že tenhle model se taky vydaří. Líbí se mi jeho originální koncept, který vyniká v „černé“ konkurenci plastových placek bez nápadu.

Milan Strnadel

30. 5. 2016, 8:58

Tomuto telefonu fandím.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat