Ulefone Future – 4 GB RAM, LTE, Android 6.0 a další sponzorovaný článek

Ulefone Future – 4 GB RAM, LTE, Android 6.0 a další [sponzorovaný článek]
2016-05-15T07:01:34+02:00
• 3. 5. 2016
3

Společnost Ulefone není rozhodně žádným nováčkem na trhu s telefony a dokonce má i své chytré hodinky. O příslušenství však dnes budeme mluvit pouze okrajově. Dnes vám představujeme nový, v podstatě se dá říci, top model tohoto výrobce – Ulefone Future. Už při čtení specifikací v nadpisu článku vám může dojít, že lenoch to jistě nebude.

Ulefone Future 2

Ulefone Future

Co se týká designové stránky, zde už po prvním nakouknutí na obrázek výše můžeme s klidem říci, že preciznost nechybí. Obzvláště, pokud se i v tomto případě jedná vzhledově konkurence schopný model v porovnání k jablečným výrobkům. Samozřejmě tento vzhlede je vybrán záměrně, avšak prvky, jež se některým uživatelům nelíbily, byly odstraněny a systém jako takový byl zvolen Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow.

20160416155914_18768

Na přední straně najdeme 5,5palcový IPS displej s Full HD rozlišením, 5MPx přední kameru a senzorová tlačítka – zde se překvapení nekoná. Záda však ukrývají 16MPx hlavní kameru a duální přisvětlovací diodu. Vespod je pak umístěn port USB typ C. Pod šasi najdeme tepat SoC MTK6755 s taktovací frekvencí 1,95 GHz. Uživatel má dále k dispozici 4GB operační paměť, což už je více než dostatečné, a 32GB interní úložiště. To lze samozřejmě rozšířit pomocí microSD karty.

Podpora LTE sítí s frekvencí 800 MHz jistě potěší, nadchne pak Wi-Fi 802.11 a s oběma frekvencemi (2,4 i 5 GHz). Bluetooth 4.0, senzory a podpora dalších sítí je samozřejmostí. Baterie v telefonu je nadprůměrná, její kapacita činí 3000 mAh, s čímž bez problémů můžete vydržet i 2 dny.

Níže můžete najít podstatné informace o koupi. Nicméně bylo by dobré zmínit, že pokud si telefon zakoupíte o pár chvil později, budete mít nejen samotný telefon, ale i další příslušenství. Více můžete nalézt na oficiálních stránkách internetového obchodu Geat Best.

Ulefone Future

Kde si mohu telefon Ulefone Future zakoupit?

gearbest

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou, v předprodeji, za cenu 199,99 $, což je v přepočtu přibližně 4779 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma. Bohužel tato nabídka platí pouze pro prvních 80 zakoupených zařízení. Pro další zájemce cena lehce vzroste.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Trochu tápu nad tím prepočtem dolarů na koruny…….

deniss hooper

3. 5. 2016, 23:07

Jdu do něj. Uvidíme jak to bude šlapat. Za zkoušku nic nedám. Krom pár korun..

Tak si to užij :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat