Existenci Galaxy S7 Active potvrzuje GFXBench

Existenci Galaxy S7 Active potvrzuje GFXBench
2016-05-16T08:15:08+02:00
• 16. 5. 2016
1

Aktuálně nejvyšší model společnosti Samsung se dočká odolnější varianty s názvem Galaxy S7 Active. Tuto zprávu potvrzuje najednou hned několik úniků. Prvním zdrojem informací je grafický benchmark GFXBench s očekávanými specifikacemi, kdežto druhý únik přináší snímky připravovaného telefonu. Pokud máte využití k těmto druhům zařízení, tak byste jej určitě neměli přehlédnout, protože nebude žádným ořezávátkem.

Galaxy S7 Active (6) Galaxy S7 Active (3)

Nová Active verze Galaxy S7 nabídne 5,5palcový displej s QHD rozlišením (2 560 x 1 440 pixelů). Hardwarová stránka bude zahrnovat čtyřjádrový procesor (2,1 GHz) Snapdragon 820 od Qualcommu a 4GB operační paměť RAM. Případní majitelé dostanou k využití 32GB úložiště, z něhož 9 GB zaberou systémová data. O 0,4 palce větší displej by se mohl zasloužit o větší baterii do zad. V současnosti je maximum 3 600 mAh u varianty Galaxy S7 Edge.

Galaxy S7 Active (5) Galaxy S7 Active (4)

Odolnost vůči prachu a vodě navíc doplní vojenská certifikace MIL-STD-810G, která se postará o ještě vyšší úroveň odolnosti. Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit 12megapixelový fotoaparát s LED diodou, přední 5megapixelovou kamerku, snímač otisků prstů a v neposlední řadě systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Ten bude samozřejmě překryt vlastní nadstavbou od jihokorejského výrobce.

Galaxy S7 Active (1)

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Marius Strandum

28. 6. 2016, 16:56

ihhh

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat