Gigantický tablet od Lenova zachycen v GFXBench

Gigantický tablet od Lenova zachycen v GFXBench
2016-05-16T10:00:09+02:00
• 16. 5. 2016
1

Grafický benchmark GFXBench odhaluje první specifikace tabletu, který rozhodně nebude jednoduché přenášet z místa na místo. Ne díky jeho hmotnosti, ale všemu tomu bude vděčit nadstandardně velkému displeji, a ten dokonce překročí hranici 15 palců. Společnost Lenovo hodlá v neupřesněné budoucnosti uvést zařízení skrývající se zatím pod kódovým označením PB2-690N. Připravovaný model také například nabídne vynikající hardwarovou výbavu.

lenovo-logo-vector-new-720x340

Neznámý tablet zabere 18,4palcový displej s rozlišením 2 560 x 1440 pixelů (160 PPI) a požene jej osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz po boku grafického čipu Adreno 510. Dále hardwarová sestava potěší 4GB operační pamětí RAM nebo úložištěm o velikosti 64 GB, kde v nejhorším případě by se případná absence slotu pro paměťové microSD karty dala omluvit.

Přední panel ještě doplňuje přední 0,3megapixelová kamerka a záda nesou 8megapixelový fotoaparát. Softwarovou část obstará platforma Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Mezi konkurencí se postaví mezi Galaxy View od Samsungu nebo jablečný Apple iPad Pro. Co se týče zařazení v nabídce, tak PB1 patřilo modelu Phab Plus, čili PB2 může patřit novému modelu do řady Phab. Další alternativou v zařazení je do řady Yoga Home.

Lenovo PB2-690N

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Lukáš Witpeerd

16. 5. 2016, 10:16

Tak velký rozlišení, ale stejně málo PPI, nevím, jestli se na to bude dát dívat

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat