Čínský výrobce představil nový model ZTE L5 Plus

Čínský výrobce představil nový model ZTE L5 Plus
2016-04-26T07:10:26+02:00
• 26. 4. 2016

Čínský výrobce ZTE zahájil prodej nového modelu s označením ZTE L5 Plus. Srdcem zařízení je procesor od MediaTeku, konkrétně MT6580, který je doplněn o 1 GB RAM. L5 Plus mimo jiné nabízí 5palcový HD displej, interní úložiště o velikosti 8 GB (možnost rozšíření pomocí microSD karty) a baterii o celkové kapacitě 2 150 mAh.

ZTE L5 Plus

ZTE L5 Plus je vybaven zadním 8megapixelovým fotoaparátem. Pokud rádi pořizujete fotografie předním fotoaparátem, tak onen model pro vás nebude tím pravým ořechovým, neboť nabízí pouhé 2 megapixely. Čínská společnost své nové zařízení vybavila Androidem 5.1 Lollipop.

Samotný smartphone se prodává pouze ve dvou barevných provedení, v šedé a bílé. Konstrukční rozměry činí 143 x 72 x 8.3 mm, a váží 160g. Prodej ZTE L5 Plus byl zahájen pouze v Číně, ovšem můžete si jej zakoupit také v Thajsku. O dostupnosti v jiných zemí nemáme informace, ale je možné, že se dostane i k nám. Cena zařízení se pohybuje kolem 85 dolarů, což je asi 2 040 Kč.

V poměru cena/výkon se jedná o zajímavé zařízení, které si své majitele jistě najde. Je zřejmé, že se společnost zaměřila na zákazníky, kteří chtějí levný telefon.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat