Xiaomi dává světu útržky k novému modelu Mi Max

Xiaomi dává světu útržky k novému modelu Mi Max
2016-04-25T08:40:28+02:00
• 25. 4. 2016

Společnost Xiaomi na trhu rozhodně není žádným nováčkem a svá zařízení ukazuje až tehdy, kdy je si stoprocentně jistá. Nyní se dostávají na povrch informace včetně snímků níže, která hovoří o modelu Mi Max jako o 6,4palcovém phabletu. Jsou k dispozici však i další fámy.

Mi Max

Xiaomi je taktéž známá kvůli netradičním displejům, respektive jejich velikosti. Nedá se tak říci, že by firma neexperimentovala s různými typy zařízení a jejich velikosti či vybaveností. Nyní se však ozývají hlasy, že výrobce hodlá opět na trh uvést atypické zařízení, což by nebylo poprvé a ani naposled. Model Mi Max by tak mohl mít úhlopříčku displeje 6,4 palce. Řadil by se tak mezi phablety.

Obrázek výše však napovídá, že by se zařízení mělo vejít do kapsy. Je tak otázkou, zda nás chce výrobce zmást a své uživatele překvapit. Ještě než přejdeme dále, dovolím si zmínit, přední strana neobsahuje logo výrobce. To je pro mnohé uživatele, z estetického hlediska, velké plus. Co se týká specifikací, zde kolují řeči o využití Snapdragonu 820.

Bohuzel žádná z informací zatím není potvrzena a nám opět nezbývá než čekat a nechat se překvapit, jak už jsme ostatně zvyklí. Třeba nás Xiaomi překvapí a představí novinku s tak dobrými specifkacemi, že ji i mnozí odpustí větší displej.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat