Samsung testuje dvě verze Galaxy Note 6

Samsung testuje dvě verze Galaxy Note 6
2016-04-25T08:20:02+02:00
• 25. 4. 2016
2

Samsung každým rokem doslova chrlí telefony na trh. Minulý rok jsme se dočkali například Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ nebo Note 5. Tento rok nám Samsung představil S7, S7 Edge a nyní se nabízí otázka, co přijde dál. Proslýchá se, že jihokorejský gigant nyní testuje dvě verze Galaxy Note 6, přičemž jedna z nich disponuje zaoblenými hranami displeje.

galaxy-note-6

Proč tak výrobce činí? Tento rok má opět vyjít obměněná verze řady Galaxy Note. Přičemž Samsung by tímto krokem mohl sejmout dvě mouchy jednou ranou. Uživatelům dá zároveň velký telefon se zaoblenými hranami a navíc obmění řadu Note o další odlišný model, a to nejen po stránce specifikací, na něž se také podíváme. Už nyní jsou prý v koloběhu obě verze – jak ta se zaobleným displejem, tak i ta s tím „normálním“.

Galaxy Note 6 by tak měl mít v základu 5,8palcový QHD displej, 12MPx fotoaparát – stejný jako má model S7 a S7 edge, 6GB operační paměť, což už se zdá být přes příliš, a v neposlední řadě baterii o kapacitě 4000 mAh. Co se týká SoC, zde se možná opět dočkáme dvou verzí. Prozatím nejmenovanou novinkou Exynos 88xx a Snapdragon 823 od Qualcommu.

K dispozici pak uživatel bude mít 32GB interní úložiště, které si bude moci rozšířit pomocí microSD karty. Model Note 6 by mohl být představen krátce po uveřejnění Androidu N, přičemž by se s touto verzi mohlo zařízení začít i prodávat. Vše, o čem jsem mluvil, jsou zatím zprávy, které se šíří mezi zdroji po internetu. Informace nejsou 100% a cokoliv se může změnit.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Jen aby zase nezapomněli na EU

Lukáš Biel

25. 4. 2016, 10:09

stejně v EU nebude Snapdragon, ale jen Exynos, takže nulová podpora, nulová komunita, nulovej vývoj custom rom, nic… to ať si strčí za klobouk. Tuhle chybu jsem udělal u S6 Edge a musel jsem ten telefon po 3 měsících prodat

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat