OnePlus 3 prošel testem v GFXBench

OnePlus 3 prošel testem v GFXBench
2016-05-07T22:57:35+02:00
• 27. 4. 2016
1

Samozvaný Flagship Killer se dočká další generace. Odpovídá tomu únik z benchmarku GFXBench, kde byl pravděpodobně nalezen již třetí zástupce společnosti OnePlus, a to tentokrát pod kódovým označením Rain A3000 (OnePlus 3). Čínský výrobce má zároveň představit ještě jeho druhou variantu. Ta je zatím známa pod číselným označením A3003. Největším rozdílem mezi nimi bude asi jen ve vnitřní hardwarové výbavě.

OnePlus 3

V jeho spárech najdete 5palcový displej s Full HD rozlišením. O výkon se bude starat čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 (2,1 GHz) od Qualcommu napojený k 6GB operační paměti RAM a 64GB úložišti. Druhá varianta by měla dostat rovnocennou výbavu. Akorát s tím rozdílem, že operační paměť RAM klesne na 4 GB, což je v dnešní době stále konkurenceschopné. Navíc displej vpředu obohatí 8megapixelová kamerka.

Zadní část nabídne 16megapixelový fotoaparát, který dokonce zvládne natáčet videa ve 4K kvalitě. Zbývající výbava pokračuje ve standardu, jako je technologie NFC, Bluetooth nebo GPS. Podle posledních informací dojde k oficiálnímu představení 28. května. Nakonec start prodeje by mohl být zahájen už od 6. června. Ohledně prodejní ceny nepadlo zatím jediné slovo, ale lze očekávat opět střídmou hodnotu.

Rain A3000 A3000

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Lukáš Biel

28. 4. 2016, 6:49

Paráda, konečně OnePlus, kterej je slušně vybavenej a není to pádlo. Tato značka je mi velice sympatická, ale zatím neudělala telefon, kterej bych chtěl.
Mrzí mě, že zrušili sandstone záda, ty byly parádní

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat