Apple Watch 2 mají přijít s podporou mobilních dat

Apple Watch 2 mají přijít s podporou mobilních dat
2016-04-27T08:15:39+02:00
• 27. 4. 2016

Hodinky Apple Watch jsou tady s námi již docela dlouho, představeny byly již na podzim roku 2014 a stále nemají nástupce. Apple Watch 2 pravděpodobně přijdou již tento podzim, aby Apple nastolil těmto chytrým hodinkám dvouletý cyklus. Nyní se dozvídáme, na kterých funkcích společnost údajně pracuje a chce je přinést do druhé generace jablečných hodinek.

Apple Watch 2

Apple Watch 2 by měly nabídnout konektivitu skrz mobilní datové sítě. To by umožňovalo především možnost nechat váš iPhone doma a přitom stále na hodinkách přijímat notifikace a mít internetovou konektivitu. Tím by se Apple Watch značně osamostatnily. Je však otázkou, zda bude integrován slot na SIM kartu. Celkově integraci mobilních dat nahrává i fakt, že Apple bude od června schvalovat do obchodu s aplikacemi pouze nativní watchOS 2.0 aplikace, které ke svému běhu nevyžadují iPhone.

Druhou novinkou má být rychlejší procesor. Díky tomu má být odezva celého rozhraní mnohem lepší. Design hodinek by podle posledních spekulací měl zůstat téměř nezměněn. Pravděpodobně tak budou kompatibilní i stávající pásky. Představení, jak jsem již v úvodu zmiňoval, se dočkáme asi na podzim.

Zdroj: macrumors.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat