Huawei P9 přijde s kamerou vyvinutou ve spolupráci s Leicou

Huawei P9 přijde s kamerou vyvinutou ve spolupráci s Leicou
2016-04-03T07:45:54+02:00
• 3. 4. 2016
2

Společnosti Huawei a Leica již letos v únoru oznámily určitý typ spolupráce, který by mohl jim oběma leccos přinést. Nyní bylo na konferenci odhaleno, co to přesně bude. Jak už vidíte v nadpisu, spolupráce byla zaměřena na ještě nepředstavený top model Huawei P9, který by měl disponovat duální zadní kamerou. Snímač tak vznikl z jejich spolupráce.

Ce8x_4dWIAANtsw

„Pracovali jsme se na představení našeho nového top modelu Huawei P9, a to za spolupráce firmy Leica,“ řekl Guo Ping na tiskové konferenci. Mezitím se na světlo světa dostal snímek odhalující další informace. Na zadní straně můžeme vidět název společnosti Leica, 27mm ohniskovou vzdálenost a světelnost 2.2/f.

V následujících týdnech se ukáže, zda spolupráce stála opravdu za to a fotografie pořízené top modelem pro letošní rok jsou budou na vysoké úrovni. Vše se dozvíme v následujících týdnech.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Filip Krejdl

3. 4. 2016, 11:28

Světelnost nic extra. Jsem na to zvědavej. :)

Světelnost nic extra? Samozřejmě světelnost lze srazit až na nějakých 1,4 nicméně takový objektiv se pohybuje v řádech desetitisíců a nepatří mezi žádný standard. Běžné zrcadlovky mají 3,5 a víc. Lepší objektivy pak 2-2,8. Světelnost pod dva nění vůbec běžná byť je k dispozici. Co je ale důležitější světelnost je jen jeden z prametrů a ne vždy je ku prospěchu. U mobilů je světelnost obvykle snáze dosažitelná,ale opět záleží i na dalších faktorech od kvalitního snímače po kvalitní optiku. Jinak zvědavý jem rozhodně také.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat