Samsung vydává „urgentní“ aktualizaci pro model S7 Edge

Samsung vydává „urgentní“ aktualizaci pro model S7 Edge
2016-03-11T08:26:53+02:00
• 11. 3. 2016
4

Doslova a do písmene to není tak dávno, kdy i u nás vstoupily na trh nejnovější top modely Samsungu – S7 a S7 Edge. Uživatel si skoro až říká, po  všech těch ohlasech, že o nějakých aktualizacích chvilku neuslyšíme. A ejhle, z ničeho nic se objevila aktualizace pro model S7 Edge, jejíž označení zní „urgentní“.

s7-edge-notice

Nezdá se tak, že by Samsung měl vše pod kontrolou. Ačkoliv aktualizace má velikost pouze 3,32 MB a není jasné, oč přesně jde, stále by mělo být nutností ji nainstalovat. Přeci nechcete, aby se vám špičkový model za desítky tisíc korun porouchal, že? Nebo že by se snad jednalo o úpravu části sytému, aby nedošlo k úniku dat?

Bohužel příčina známa není a nikdo se k tomu nechce příliš vyjadřovat. Je to v celku logické. Těsně po začátku prodeje hned hodit uživatelům aktualizaci? To není dobré znamení. Nezbývá než jen doufat, že ono „urgentní“ označení má jen uživatele donutit k instalaci, než aby se jednalo o nějakou bezpečnostní chybu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Radim Kopřiva

11. 3. 2016, 9:26

Co je na tem špatné hodit aktualizaci hned po začátku prodeje s7 snad to je dobré prostě našly chybu kterou hned opravují co vtem zase hledáte?

Petr Hošek

11. 3. 2016, 9:13

Tak ještě se pořádně neprodává a už má bezpečnostní aktualizaci, je to normální??? Zlaté xiaomi to takové problémy nemá…

David Pilař

11. 3. 2016, 10:24

Je to úplně normální, telefony dost často dostávají aktualizace ještě dřív, než se vůbec dostanou na trh, nebo dokonce ještě před svým oficiálním představením..

o zabugovanem MIUI plnem problemu bych radsi pomlcel…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat