Oukitel K6000 Pro – další zajímavá hračka z Číny

Oukitel K6000 Pro – další zajímavá hračka z Číny
2016-03-07T08:45:11+02:00
• 7. 3. 2016

Společnost Oukitel už nyní patří mezi známější čínské minoritní výrobce chytrých telefonů, kteří se snaží prorazit. Také je jednou z těch, které experimentují, což například dokazuji i model K10000, jehož kapacita baterie činí 10 000 mAh. Ačkoliv se v podstatě jedná o power banku displejem. Dnes se podíváme na její další model, jenž nese název K6000 Pro a má být velmi brzy představen řádně světu.

IMG_6377

Na přední straně se nachází 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, jak už bývá zvykem. Senzory vedle 5MPx kamery a senzorová tlačítka vespod jsou samozřejmostí. Záda pak nesou 13MPx hlavní kameru, duální přisvětlovací diodu a do šasi zapuštěnou kulatou čtečku otisku prstů. Úplně dole je pak hlavní reproduktor.

Pod kovovým zevnějškem tepe osmijádrový MT6753 od MediaTeku s grafickým čipem Mali-T20. K němu má uživatel k dispozici 3GB operační paměť a 32GB interní úložiště. Možnost pak vložit 2 SIM karty už asi není třeba zmiňovat. Kapacita baterie se u tohoto modelu odvíjí z jeho názvu. Činí tak 6 000 mAh, což jistě není málo a snad každého uživatele takto velká kapacita jen potěší.

Během roku se má ještě objevit prémiová verze modelu K6000, ovšem o jejích specifikacích se zatím vedou pouze spory. Níže můžete vidět oficiální video, na němž je ukázán Android 6.0 Marshmallow na modelu K6000 Pro.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat