Huawei P9 – snímky zachycují konečný design

Huawei P9 – snímky zachycují konečný design
2016-03-13T08:30:57+02:00
• 13. 3. 2016
3

Huawei prozatím skrývá top model pro letošní rok, ačkoliv již během uplynulých pár měsíců můžeme zaznamenávat náznaky brzkého příchodu. Bohužel mnohé uniklé informace jsou velmi často mylné a nedá se na ně spoléhat. S určitostí se vše dozvíme až těsně před představením nebo až při něm.

huwei-p9-back huwei-p9-bok huwei-p9-down huwei-p9-front

Na renderech dříve uniklých se objevily různé varianty a až nyní se zdá být odhalen konečný design, který bychom pravděpodobně měli vidět již začátkem dubna, kdy má dojít k představení k odhalení. Ano, je tomu tak, konečně se dočkáme představení top modelu společnosti Huawei pro letošní rok.

A čeho se máme dočkat? Snímky výše naznačují, že výrobce nemá příliš důvodů měnit design, který se tak velmi podobá předchozímu top modelu. Kovové tělo a plastové kusy šasi. Novinkou je však duální zadní kamera a čtečka otisku prstů zapuštěná do šasi.

Teoreticky bychom se mohli dočkat 5,2palcového displeje s QHD rozlišením, procesoru Kirin 950 a 4GB operační paměti. Některé zdroje sice říkají, že prémiová verze by mohla přijít s 6 GB RAM, ale to už není příliš pravděpodobné.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Proč je rozpixelovaný ten pravý horní roh??? Co tam Huawei skrývá???

Petr Kropáč

12. 3. 2016, 21:00

mám p8 a jsem z ní nadšen ale tady se nekoná žádné vylepšení designu. Takže počkáme jestli bude Note6

Právě proto, že se P8 povedla, takvás to nenutí koukat na P9. Každopádně výhodou je čtěčka otisků, určitě nový procesor, případně množství paměti a hlavně uvidíme co přinesou dva fotoapráty a zadní straně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat