O2 jako první operátor nabídne hodinky Pebble, k dostání jsou ode dneška

O2 jako první operátor nabídne hodinky Pebble, k dostání jsou ode dneška
2016-02-05T07:10:56+02:00
• 5. 2. 2016

Chytré hodinky Pebble už se u nás pár dnů prodávají prostřednictvím eshopů a klasických kamenných obchodů. Nyní však do hry vstupuje i O2, které jako první operátor nabídne tyto hodinky svým zákazníkům. Hodinky budou dostupné jak prostřednictvím e-shopu, tak i na prodejnách, přičemž cena je totožná s oficiální stanovenou. To znamená, že za model Classic dáte 3699 korun, Pebble Time vás přijdou na 6999 korun a kovové Pebble Time Steel si můžete pořídit za 8499 korun.

pebble_time_3up

 

„Na našich prodejnách i e-shopu jsou oblíbené nejen telefony a tablety, ale také příslušenství. Proto jsme rádi, že od února můžeme rozšířit portfolio chytrých hodinek, tentokrát o značku Pebble. Během února pak plánujeme zařadit další značky, jako třeba Huawei nebo Alcatel,“ popisuje Vladimír Plch, produktový manažer v O2.

_2pebble_packagingy

Hodinky Pebble vynikají především svou dlouhou výdrží, přičemž na jedno nabití dokáží hodinky přežít 7-10 dnů, v závislosti na konkrétním modelu. Hodinky jsou kompatibilní jak s Androidem, tak i s iOS a v rámci omezených možností fungují i s Windows Phone a Windows 10 Mobile, přičemž k fungování je potřeba aplikace od vývojářů třetích stran.

Hodinky značky Pebble si můžete od 5. února pořídit na eshopu nebo v některé z kamenných prodejen, jejichž seznam můžete vidět níže. Pokud není žádná z nich ve vašem okolí, a i přesto toužíte po zakoupení na prodejně, lze si hodinky objednat na jakékoliv prodejně O2, kam vám budou následně dovezeny.

Pebble_O2-prodejny

Pokud si nejste jisti, zda by vám hodinky vyhovovaly a váháte s jejich pořízením, brzy vám pomůžeme s jednoznačným rozhodnutím, jelikož modely Pebble Time a Pebble Time Steel pro vás v současné chvíli testujeme a již brzy se můžete těšit na jejich recenzi.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat