Leagoo Talk-Band: napůl náramek, napůl handsfree sponzorovaný článek

Leagoo Talk-Band: napůl náramek, napůl handsfree [sponzorovaný článek]
2016-02-08T13:36:25+02:00
• 8. 2. 2016

Čínská společnost Leagoo se dosud zaměřovala jen na výrobu mobilních telefonů, nyní však přišla se zcela novým produktem, kterým je chytrý náramek Leagoo Talk-Band. Ten zaujme především nápaditým designem, který kombinuje kovovou hlavní část a kožené náramky. Ty lze navíc odepnout a vyměnit za jiné, aby produkt lépe odpovídal vašemu vkusu.

V náramku se nachází procesor s velmi nízkou energetickou náročností, takže na jedno nabití byste měli vydržet opravdu dlouho. Samozřejmostí jsou taktéž senzory, které monitorují vaši aktivitu, včetně spánku, a náramek vám následně poskytuje zpětnou vazbu o vašem životním stylu.

_47A9802

Kromě toho poskytne náramek i některé funkce chytrých hodinek, například zobrazí notifikace, přičemž na SMS zprávy lze i jednoduše odpovědět diktováním textu.

Co je ovšem nejpodstatnější funkcí a vychytávkou, je možnost vyjmout hlavní část náramku od zbytku, přičemž oddělitelná část slouží jako handsfree, které si jednoduše umístíte k uchu a můžete tím pádem hovořit i při jízdě autem. Po skončení hovoru lze vše opět složit dohromady, z handsfree se tedy rázem stane opět náramek na vašem zápěstí.

_47A9796 _47A9798

Zajímavou funkcí je také chytré boční tlačítko, které může posloužit jako odemykací tlačítko pro váš telefon. Lze tedy jednoduše vynechat zadávání hesla a další složitosti, jen přiblížíte náramek k telefonu a stisknete tlačítko, poté se telefon sám odemkne.

K dostání je náramek ve třech barevných provedeních, kterými jsou perlová bílá, grafitová černá a šampaňská zlatá. Náramky jsou k dispozici také v několika provedeních, a to nejenom barevných, ale liší se i použitým materiálem. K dostání jsou silikonové náramky odolné proti prachu, bakteriím, UV záření a zároveň jsou antialergické.

_47A9784

Pokud toužíte po něčem více elegantním, lze sáhnout po koženém náramku, který rozhodně působí lepším dojmem, než silikon a i v kombinaci s kovem vypadá více než dobře. Více informací o náramku Leagoo Talk-Band si můžete přečíst na oficiálním webu výrobce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat