Huawei brzy uvede MediaPad T2 Pro 10.0

Huawei brzy uvede MediaPad T2 Pro 10.0
2016-02-28T16:15:51+02:00
• 28. 2. 2016

Společnost Huawei pravděpodobně v následujících týdnech představí nový tablet, který by měl nést název MediaPad T2 Pro 10.0. Půjde vůbec o prvního zástupce druhé generace z této řady. První generace byla také dostupná na našem trhu, takže nelze vyloučit dostupnost ani následující generace. Překvapivě tentokrát z Finska unikají první specifikace včetně snímků. Čínský výrobce u novinky zapracoval na vylepšeních po všech stranách.

HuaweiT2Pro HuaweiT2Pro.1

Přední část zabere 10,1palcový Full HD displej, což bude podstatně lepší než u T1, která disponovala 9,6palcovým displejem s rozlišením jen 1 280 x 800 pixelů. K němu je dále připisována 2megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Uvnitř má dostat procesor osmijádrový procesor Snapdragon 615 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,7 GHz, 2GB operační paměť RAM a v neposlední řadě 16GB úložiště.

Nakonec záda ponesou 8megapixleový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a baterii o velikosti 6 660 mAh. Tento tablet měl být představen na tiskové konferenci v Barceloně, kde probíhal veletrh MWC, jenže k tomu nedošlo. Tudíž nezbývá nám nic jiného než dál vyčkávat. Zařízení může být také určeno jen pro asijské trhy, což by dávalo smysl, když ho Huawei nepřivezlo vůbec ukázat do Španělska.

Zdroj: suomimobiili.fi

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat