Fitbit Alta – fitness náramek a modní doplněk v jednom

Fitbit Alta – fitness náramek a modní doplněk v jednom
2016-02-07T17:00:11+02:00
• 7. 2. 2016

Největší světový výrobce nositelných zařízení v počtu prodaných kusů rozšiřuje svoji nabídku chytrých náramků o jeden nový přírůstek. Společnost Fitbit zahajuje prodej modelu s názvem Alta, který bude nejen každodenním společníkem při fitness aktivitách, ale zároveň ho můžete vzít bez starosti do společnosti. Americký výrobce navíc nastavil už v úvodu přijatelnější cenu než u většiny jiných náramků ve svých řadách.

FitBit-Alta-1 gsmarena_001

Novinka Alta má od pohledu spíš blíže k tradičním náramkům než klasickým chytrým hodinkám. Nicméně po funkční stránce zvládá to, co většina obdobných zařízení. Malý vertikální displej zobrazuje informace o ušlých krocích, denní statistiky nebo upozornění ze spárovaného zařízení. Přesněji si změříte celodenní aktivity, spánek, automaticky rozpoznávají cvičení, zobrazují připomínky, příchozí volání, přijaté zprávy nebo události z kalendáře.

FitBit-Alta-2 fitbit-alta-h1

Co se týče výdrže baterie, tak výrobce slibuje celých 5 dní a nocí bez potřeby nabíjení. Jediným nedostatkem je absence snímače tepové frekvence, za což možná můžou poměrně malé rozměry. V základním prodejním balení sice naleznete jen obyčejný pásek z gumy, ale dokoupit lze kožený (59 dolarů) nebo kovový (99 dolarů) náramek. Cena v předprodeji byla stanovena na 129 dolarů (tj. cca 3 131 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat