Swing – další „oddechovka“ od Ketchappu

Swing – další „oddechovka“ od Ketchappu
2016-01-30T10:36:40+02:00
• 30. 1. 2016

Jak si již někteří mohli všimnout, velmi se zajímám o herní tituly v říši mobilních zařízení a mám za to, že nejsem ani zdaleka jediný. Velmi rád se poohlížím po oddechových hrách, jelikož na cesty je nenáročná aplikace s možností soutěžit proti ostatním hráčům velmi dobrým společníkem. Podobných her mi prošlo pod rukou na desítky a stále mě neomrzely. Dnes se tak podíváme na další hru s názvem Swing.

Hra Swing je založena na postřehu samotného hráče, přičemž on samotný musí vynaložit poměrně velké úsilí, aby se hrou dostal dále. Celý koncept hry je celkově znám drtivé většině z vás, avšak já jsem byl opět trochu okouzlen zpracováním, které je jako vždy propracované a velmi přívětivé.

Ačkoliv podobnou hru již vývojáři mají ve svém portfoliu, našel jsem pro tyto počiny velmi dobré uplatnění. Nejmladší člen naší rodiny ještě nedokáže poznat, zda je hra totožná s tou předchozí na úrovni funkčnosti, a jediné, co jej zajímá, je hraní, hraní a znovu hraní. Sám se k těmto herním titulům uchyluji spíše z velké nudy, abych na chvilku vypnul a srovnal si myšlenky, například při cestě ze školy či práce.

Jako obvykle svůj výsledek můžete sdílet mezi přáteli nebo jej porovnat s uživateli na internetu. Samozřejmostí je podpora androidích zařízení od verze 3.0. Vývojáři od Kethcappu mají pár velmi dobrých her a věřím, že do budoucna se ještě pár skvělých počinů dočkáme.

logo-app Swing Ketchapp Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat