Samsung připravuje Galaxy A9 Pro

Samsung připravuje Galaxy A9 Pro
2016-01-25T08:15:51+02:00
• 25. 1. 2016

Vylepšenou verzi modelu Galaxy A9 údajně připravuje společnost Samsung. Zahraniční server SamMobile se dostal k exkluzivním informacím, které vedou k mobilní novince s kódovým označením SM-A9100. Podle prvních specifikací lze očekávat ještě větší zařízení, než je současný Galaxy Note 5, tedy alespoň co se týče displeje. Někteří mu začínají připisovat název Galaxy A9 Pro, ale ten přesněji zjistíme až později.

samsung-logo-thumb

Telefon by měl obdržet 6palcový displej s rozlišením 2560 x 1 440pixelů, což bude od své předlohy vynikat, neboť klasická A9 má jen Full HD rozlišení. Dále k němu dosadí osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu. Vzhledem k větším nárokům na kapacitu baterie může ještě vrůst její velikost ze 4000 mAh o pár stovek mAh nahoru. Co se týče softwarové výbavy, tak už v základu poběží Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow.

IMG_5750

Oproti Galaxy A9 nabídne aktuálnější verzi, i když update s největší pravděpodobností rovněž dostane v následujících měsících. V konečném výsledku bude velkou roli hrát také prodejní cena. V Číně je Galaxy A9 v prodeji zhruba za 490 dolarů (tj. cca 12 256 Kč), takže varianta Pro nepochybně překoná tuto hranici. Zda Galaxy A9 Pro vůbec překročí hranice Číny, zůstává zatím velkou neznámou.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat