Coolpad Note 3 Lite – když označení Note a Lite ztratí význam

Coolpad Note 3 Lite – když označení Note a Lite ztratí význam
2016-01-25T07:40:07+02:00
• 25. 1. 2016

Společnost Coolpad, která zhruba v polovině loňského roku oficiálně vstoupila na český trh, zařadila do své nabídky produktů nový model s názvem Note 3 Lite. Pokud s přívlastkem Note očekáváte velkou úhlopříčku displeje nebo snad s dodatkem Lite značně osekané specifikace, jste na hodně velkém omylu. Čínský výrobce si evidentně nelámal hlavu a do zmenšené novinky vměstnal maximální výbavu za dobrý peníz.

Note 3 Lite

Model Note 3 Lite disponuje 5palcovým HD displejem, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor MT6735 od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská paměť dokáže pojmout až 16 GB, přičemž další data můžete uložit na paměťovou microSD kartu. V době představení předchůdce v podobě Coolpad Note 3 šlo o jeden z nejlevnějších telefonů se čtečkou otisků prstů a až nyní žezlo přebírá jeho odlehčený nástupce.

Zadní část zabírá 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk, snímač otisků prstů nebo baterie s kapacitou 2 500 mAh. Uživatele bude doprovázet systém Android ve verzi 5.1 Lollipop překrytý nadstavbou CoolUI. Seznam specifikací uzavírá přední 5megapixelová kamerka, funkce dual-SIM a podpora sítí 4. generace. Oficiální prodej startuje od 28. ledna přes Amazon za líbivou cenu 103 dolarů (tj. cca Kč 2 579 bez daně).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat