OnePlus 2 Mini a Oppo A30 od sebe nerozeznáte

OnePlus 2 Mini a Oppo A30 od sebe nerozeznáte
2016-01-02T09:50:54+02:00
• 2. 1. 2016
1

Velmi neobvyklou situaci přinesl čínský telekomunikační úřad TENAA, který v jeden den stihl certifikovat dva stejné telefony od dvou různých výrobců, přesněji od OnePlus a Oppo. V kuloárech se již několikrát hovořilo o vazbách mezi těmito společnostmi a právě dnes to bylo nepřímo potvrzeno. Zpracování modelu Oppo A30 plně odpovídá OnePlus 2 Mini, který je zatím skrytý pod kódovým označením One E1000.

Opp-A30 OnePlus-2-Mini

Zmenšená varianta OnePlus 2 může dostat 4,6palcový AMOLED displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Pod ním by měl běžet osmijádrový procesor Snapdragon 810 taktovaný na frekvenci 2 GHz, grafický čip Adreno 430, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 128 GB. Z rozměrů stojí za podotknutí tloušťka 6,9 mm nebo hmotnost 138 gramů.

Zatímco přední panel doplňuje 8 nebo 5megapixelová kamerka, tak zadní část zabere 13megapixelový fotoaparát a LED blesk. Po stránce softwaru dostal přednost systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Mezi zbývající prvky výbavy lze kupříkladu zařadit podporu sítí 4. generace, funkce Wi-Fi, GPS. Doufejme, že následující týdny ukážou přesnější informace, které objasní celou tuto situaci.

Oppo-A30 OnePlus-2-Mini (1)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

David Pilař

2. 1. 2016, 10:03

Mám pocit, že to nebude OnePlus 2 Mini, ale spíš jen vylepšené OnePlus X, které se s modelem v článku shoduje parametry i vzhledem, rozměry a váhou.. Mám ho v ruce a opravdu je to jedno a to samé.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat