Nová služba pro zdravý životní styl je na obzoru

Nová služba pro zdravý životní styl je na obzoru
2016-01-20T07:15:05+02:00
• 20. 1. 2016
1

Na populární sociální síti Twitter, která dnes měla kratší výpadek, se s touto zprávou pochlubil její dosavadní ředitel Dick Costolo. V nové firmě spolu se zakladatelem Bryanem Okim chtějí vytvořit platformu, která změní cestu ke zdraví. Nemusí jít pouze o měření aktivit, ale také o motivaci a zlepšování kondičky zábavnou a sociální formou. Dotknout by se měla každého z odvětví, od profesionálů, po trenéry, terapeuty nebo výživové poradce.

sport

Tato slova je třeba brát s nadhledem, protože projekt je stále ve fázi konceptu. Díky chytrým zařízením však celkově zájem o sport a zdravý životní styl stoupá. Lidé se rádi trumfují v lepších výsledcích. Existuje spousta aplikací pro monitorování sportovních aktivit, které lze propojit s dalšími zařízeními, třeba pro měření tepu. Cílem bude vyvinout škálovatelný systém a zasáhnout toto rozvíjející se místo na trhu, přičemž se budou snažit oslovit co nejvíce lidí. Dick má z Twitteru velké zkušenosti, ale stále společnost nevydělává tolik, kolik by si přála. Bude zajímavé sledovat, jestli se jim podaří zpeněžit jejich nové plány, nebo zůstane jen u ptačího cvrlikání.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

více aplikací = více zdraví

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat