SlimType – první QWERTY obal na světě

SlimType – první QWERTY obal na světě
2016-01-20T07:30:07+02:00
• 20. 1. 2016

Jestliže občas postrádáte hardwarovou QWERTY klávesnici u chytrého telefonu a nevlastníte zrovna zařízení od BlackBerry, tak společnost One2Touch pocházející z Norska vymyslela způsob, jak vyhovět alespoň určité části uživatelů. Majitelé modelu Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge od Samsungu mají možnost si zakoupit ochranný kryt s názvem Slimtype, který v jedné části místo obvyklých přihrádek na kreditní karty dostal rovnou plnohodnotnou fyzickou klávesnici.

One2Touch SlimType (5) One2Touch SlimType (1)

Po vložení telefonu do obalu je nutné spárování přes technologii NFC a stažení speciální aplikace z obchodu Play. Tentokrát Bluetooth šlo úplně bokem, protože napájení probíhá bezdrátové právě pomocí NFC. Klávesnice dokonce má klávesové zkratky, díky kterým můžete snadno přejít přímo do emailového klienta, webového prohlížeče, vyvolat hledání či zobrazit nabídku smajlíků.

One2Touch SlimType (2)

Celá klávesnice je vložena do velmi tenkého profilu a samotný obal byl vyroben z textilie. Ačkoliv jde o velmi elegantní zpracování, tak způsob psaní spíše bude nepraktický. Na druhou stranu přídavná QWERTY klávesnice přímo od Samsungu je sice praktičtější, ale z telefonu dělá poměrné nevzhledné zařízení. Zájemci mohou navštívit oficiální stránky výrobce, kde probíhá předprodej za cenu 39 dolarů (tj. cca 962 Kč) a z barevných variant lze vybírat bílé, černé, červené.

One2Touch SlimType (4) One2Touch SlimType (3)

Zdroj: businesswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat