Microsoft vykupuje Apple Watch

Microsoft vykupuje Apple Watch
2016-01-21T07:10:14+02:00
• 21. 1. 2016

Nositelné příslušenství včetně chytrých náramků nebo hodinek je v poslední době na vzestupu, což motivuje mnoho výrobců k netradičním praktikám. Jak jsme psali v jednom článku, švýcarská firma H. Moser & Cie vyrábí limitovanou edici tradičních hodinek podobných Apple Watch. Další výstřelek přišel od Microsoftu, který zařadil chytré hodinky Apple Watch do svého výměnného obchodu.

1462207206279049132

Ten funguje na principu výkupu podle typu a značky, kdy obdržíte určitou slevu na nákup náramku Microsoft Band 2. Hodinek Applu si Microsoft cení nejvíce a můžete dosáhnout na vrácení až 250 dolarů, což znamená, že za nový náramek Band 2 nebude dopláceno vůbec nic. Je to vhodný způsob výměny, pokud někomu jablečné hodinky nepřirostly k srdci. Ovšem pokud byste zkoušeli hodinky prodat na vlastní pěst, docela pravděpodobně byste získali větší peníz.

Na seznamu figuruje mnoho výrobců jako Sony, Samsung, LG, Garmin nebo Pebble. Dokonce je možné vyměnit náramek první generace Bandu. Jak bylo již řečeno, nejcennější jsou hodinky Applu. Využili jste někdy podobné výměny, nebo uvažujete nad touto?

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat