Huawei KIW-AL20 zveřejněn v TENAA

Huawei KIW-AL20 zveřejněn v TENAA
2016-01-03T09:30:19+02:00
• 3. 1. 2016

Společnost Huawei je dalším výrobcem, který od čínského úřadu TENAA získal certifikaci na připravovaný telefon. Za poslední týden jde všeobecně již o několikáté zařízení a my jej ani tentokrát nenecháme bez povšimnutí. Model získal zatím označení KIW-AL20, ale v konečném prodeji určitě dostane zcela jiný název. Zveřejněné specifikace vypadají velice slibně. Nicméně k mírným úpravám může samozřejmě ještě dojít.

KIW-AL20

Součástí výbavy je 5,5palcový TFT displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor (nejspíš Kirin 950) taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, 3GB operační paměť RAM po boku 32GB úložiště, u kterého lze navýšit velikost paměťovou microSD kartou. Telefon měří 151,3 × 76,3 × 8,15 mm a váží přijatelných 158 gramů. U použitého materiálu dle snímků převažuje kov nebo spíše nějaká odolnější slitina.

V zadní část nepřehlédnete 13megapixelový fotoaparát, dvojici přisvětlovacích LED diod a snímač otisků prstů. V základu poběží systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Mezi ostatními prvky očekávejte podporu sítí 4. generace, přední 5megapixelovou kamerku, funkci Bluetooth, Wi-Fi, FM rádio či GPS. Nakonec jej čínský výrobce nabídne ve stříbrném, šedém, zlatém provedení.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat