Dell oživuje řadu Venue modelem 8 Pro

Dell oživuje řadu Venue modelem 8 Pro
2016-01-24T09:20:31+02:00
• 24. 1. 2016

Bez velkých fanfár byl oficiálně uveden nový tablet Venue Pro 8 od společnosti Dell. Zařízení by mohlo být velkým trhákem, jelikož dostalo nadprůměrnou výbavu a má povedený design. Jenže výrobce donutila pravděpodobně jen silná konkurence model zařadit do nejvyšší třídy, což s sebou nese poměrně přemrštěnou prodejní cenu. Ta mu tedy moc úspěchu nepřinese, i když slevíte z vlastních preferencí.

tablet-venue-8-pro

Jestliže se nejprve budeme bavit o nejlépe vybavené verzi za 449 dolarů (tj. cca 11 241 Kč), tak u ní naleznete 8palcový Full HD displej poháněný procesorem Intel Atom x5-Z8500 vycházející z generace Cherry Trail. Operační paměť RAM o velikosti 4 GB doplňuje 64GB úložiště. Mezi specifikacemi nesmíme opomenout například přítomnou technologii NFC nebo zachovanou podporu pera Dell Active Pen (není součástí prodejního balení).

Rovných 100 dolarů můžete ušetřit, pokud sáhnete po verzi s horším (HD) displejem, menší (2 GB) pamětí RAM a uložištěm (32 GB). Za příplatek 50 dolarů lze aspoň přikoupit dalších 32 GB prostoru a navýšit si základní úložiště na 64 GB. V každém případě máte k dispozici 64bitový systém Windows 10 ve verzi Pro. Přesnější dostupnost jednotlivých variant bude známa asi až v následujících týdnech.

tablet-venue-8-pro (2)

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat