Asus láká na nový Zenfone 2 Deluxe Special Edition

Asus láká na nový Zenfone 2 Deluxe Special Edition
2016-01-31T14:30:12+02:00
• 31. 1. 2016
1

Produktovou stránku k nové verzi Zenfone 2 spustila bez velkých fanfár společnost Asus na svých oficiálních stránkách. Novinka nese název Zenfone 2 Deluxe Special Edition a ta se bude chlubit pořádné nabitou hardwarovou stránkou. Ačkoliv tchajwanský výrobce neprozradil vůbec žádné informace kolem dostupnosti nebo prodejní ceny, tak máme alespoň k dispozici kompletní specifikace včetně skutečných fotografií.

zenfone 2

Vpředu zaujímá místo 5,5palcový Full HD displej chráněný sklem Gorilla Glass 3, pod nímž běží čtyřjádrový procesor Atom Z3590 s taktovací frekvencí 2,5 GHz dodaný Intelem, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a interní paměť typu LPDDR3 s kapacitou 256 GB. Samozřejmostí je podpora paměťové microSD karty, která konkrétně zde nemá příliš velký význam, ale určitě ji nejeden uživatel ocení.

Nicméně zbývající seznam specifikací zůstal beze změn, takže pro připomenutí stojí 13megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelová kamerka, nevyjímatelná 3 000mAh baterie nebo systém Android ve verzi 5.0 skrytý pod známou nadstavbou ZenUI. Z barevných provedení bude k dispozici stříbrná a černá varianta. Bližší informace mohou být zveřejněny již v následujících týdnech, neboť barcelonský veletrh MWC pomalu ťuká na dveře.

Zdroj: asus.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

deniss hooper

31. 1. 2016, 14:51

Nechápu proč dělají furt stejný vzhled telefonu, když není ani povedený, ale je to věc názoru, je to stejné jako Sony, která od první Xperie dělá furt to samé a už pěkně ohleděné, o ceně už vůbec nemluvě. Mám takový pocit že pokud budou nadále takto pokračovat, dopadnou jako HTC,nakonec propad v loňském roce o něčem svědčí. Ale to je jenom pro zákazníky dobře. Konečně skončí prodej předraženych sraček ať už galaxy s 6 a tomu podobné. Nebo přijde normální, dát za obyčejný mobil 20 tisíc a více. Jo pakoš koupí, ale obyčejný člověk trochu rozumný nikdy. Howg.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat