Model Lenovo A7010 odhalen u rumunských prodejců

Model Lenovo A7010 odhalen u rumunských prodejců
2015-12-14T08:30:18+02:00
• 14. 12. 2015
2

Jen jediný krok dělí model A7010 od toho, aby byl oficiálně představen široké veřejnosti. Společnost Lenovo si nepohlídala informace před rumunskými prodejci, kteří střelhbitě zařadili telefon do své nabídky produktů, ale prozatím bez prodejní ceny a přesnější dostupnosti. Zařízení bude zapadat do střední třídy, kde díky dvojici kvalitních reproduktorů může konkurovat vybraným modelům od tchajwanského HTC.

A7010

Lenovo A7010 je vybaven 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením. Dále přední část ještě nabídne dvojici 1,5wattových reproduktorů podpořenou technologií Dolby Atmos a 5megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Výkonností stránku bude mít pod palcem osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku, 2GB operační paměť RAM po boku 8GB úložiště. To samozřejmě lze rozšířit paměťovou microSD kartou.

Stejně jako u nedávno uvedeného modelu Vibe X3, tak i zde shledáváme trojici mikrofonů potlačující okolní šum. Vzadu se má objevit 13megapixelový fotoaparát a baterie o velikosti 3 300 mAh. Softwarovou výbavu posvětí systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop, který pravděpodobně překryje uživatelská nadstavba Vibe UI. Nakonec zůstává jen otázkou času, kdy novinka spatří světlo světa.

Zdroj: emag.ro

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

No ono stačí zadat tento telefon do zboží.cz a zjistíte, že se prodává i u nás. Poslední dobou jste fakt hodně aktuální:)

Prvý telefón, ktorý sa mi od Lenova páči (aspoň na rendroch)… pecka, len tak ďalej ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat