GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce prosinec

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce [prosinec]
2015-12-02T07:40:15+02:00
• 2. 12. 2015

unnamed (2)

GDG Coding Dojo Jihlava #4

Coding Dojo je místo, kam můžete přijít a potrénovat své dovednosti v programování. Dojo se neomezuje na konkrétní jazyky, ani na žádnou úroveň dovedností. Jazyk i problém je zvolen na začátku každého doja na základě demokratickým principů. Nemusíš se bát, že nebudeš dostatečně znát programovací jazyk nebo že nejsi tak skvělý programátor jako ostatní, dojo je místo, kam se chodíme učit.

Ingress First Saturday Jihlava #1

Šesté pokračování série First Saturday v Jihlavě, tentokrát ve spolupráci s Google Developer Group Jihlava. Těšit se můžete jako obvykle na spoustu zábavy, krásné ceny pro vítěze, drobné dárečky pro každého účastníka a afterparty do pozdních nočních hodin.

Arduino workshop #1

Potřebujete ovládat otevírání oken ve skleníku podle teploty a vlhkosti? Chcete vědět, jakou máte teplotu v lednici? Hodil by se vám ukazatel vzdálenosti auta od zdi ve vaší garáži? Chcete vědět, kde je vaše auto nebo jízdní kolo? Na všechno toto existují nějaká hotová zařízení, která můžete nějak přiohnout – nebo si můžete postavit vlastní! Nejspíš to nebude lepší, levnější ani hezčí než to, co seženete v obchodě, ale postavíte si to sami, přesně na míru, a něco se přitom naučíte! Spoustu takových věcí, a ještě mnohem víc, si postavíte s Arduinem. Stačí jen vědět, jak na to! Půjčíme vám hardware, vy si donesete vlastní laptop a my vám ukážeme, jak na to. Jediné, co musíte umět, je alespoň trochu programovat, optimálně v jazyce, který vychází z C.

#IngressFS: Ostrava #2

IngressFS je společenská událost pořádána každou první sobotu. Účelem setkání je pomoci nováčkům v levelení, navázání přátelských vztahů mezi hráči a frakcemi navzájem a v neposlední řadě také „přátelský zápas“ o nejvyšší dosažené AP/Level skóre.

Inbox zero pod stromeček

E-mail býval kdysi žhavou novinkou i pomocníkem. Dnes ale nikdy nekončící fronta nepřečtených e-mailů ruší klid naší mysli a spokojený spánek. Toto, ale není problém e-mailu, ale našeho přístupu a toho, jak s ním pracujeme, každý nástroj je jen tak dokonalý, jak dobře jej ovládá ten, kdo jej drží.

V rychlosti si projdeme několik triků, tipů nástrojů na práci s gmailem a Inboxem a potom se budeme věnovat networkingu, pojídání cukroví a dalším radostem Vánoc. Vystoupit s light talkem k tématu e-mailu a inbox zero může každý návštěvník akce.

aDev Meetup

Cyklus pravidelných androidích přednášek a setkání Android vývojářů. Zaměříme se především na problémy a zákoutí, nad kterými vývojáři stráví několik hodin, nebo dokonce dní.

Další akce v rámci GUG.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat