Druhý díl Swing Copters aktualizováno

Druhý díl Swing Copters [aktualizováno]
2015-12-17T13:55:10+02:00
• 17. 12. 2015

Jen málokdo si nepamatuje hru Flappy Bird, jež vzala útokem nervy většiny uživatelů mobilních zařízení. Vývojáři ono titulu pak následně vydali podobně zaměřenou hru s názvem Swing Copters, v níž bylo vaším cílem proletět zavěšenými velkými kývajícími se kladivy. I tato hra byla dosti náročná, ovšem stejný efekt, jako u první zmiňované hry, nenastal.

Swing-Copters-2-screenshots.0

Dnes jsme se dočkali pokračování, respektive druhého dílu, jehož účelem je opět trochu potrápit uživatele, jak už tomu bývá zvykem u vývojářů od DotGears. A co se změnilo? Ovládání je totožné, avšak grafika je pozměněna. Přibyly také prvky jako medaile, nové postavy nebo in-app-payment služby, stejně jako reklamy v samotné aplikaci.

Hra se až tak razantně neliší od prvního dílu, avšak jistý pokrok vidět můžeme. Nejen že hra je tedy dostupná pro Android, samozřejmě se dočkají i uživatelé iOS – tedy, ti už si hru aktuálně mohou zahrát. Hru samozřejmě můžete vyzkoušet a rozhodně doporučuji otestovat první díl, abyste viděli rozdíl.

Pokud se vývojářské studio chystá na další hru a tato je pouze jakýmsi přechodem, můžeme si být jisti, že se pravděpodobně bude jednat o nervy trhající herní titul, jako tomu bylo doposud. Zatím nám nezbývá nic jiného, než čekat.

Aktualizováno

Hra je již dostupná pro Android a iOS.

logo-app Swing Copters 2 DOTGEARS Zdarma ANDROID logo-app Swing Copters 2 Developer Zdarma iOS

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat