Samsung pracuje na Galaxy J1 Mini

Samsung pracuje na Galaxy J1 Mini
2015-11-25T10:15:38+02:00
• 25. 11. 2015

Fází testování prochází nový model Galaxy J1 Mini, který byl zveřejněn v databázi grafického benchmarku GFXBench. Jihokorejský výrobce zřejmě plánuje další rozšíření této základní řady telefonů, kde momentálně najdete již mnoho podobných zástupců. Novinka prozatím nese označení SM-J105F a její přesný název potvrdil distributor čipové sady, kterým bude společnost Spreadtrum Communications.

Samsung-Logo-no-4

Podle dostupných informací do něj společnost Samsung vložila 4,3palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Výkonnostní stránku zajistí čtyřjádrový procesor SC8830 po boku grafického čipu Mali-400 MP2 a 1GB operační paměť RAM. Uživatelská data bude možné uložit na 8GB úložiště, z něhož podstatnou část ubere systém. V základní výbavě nemá chybět klasika, jako je funkce Bluetooth nebo GPS.

Zadní část by měl zabírat 5megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, kdežto vpředu asi zaujme místo 1,3megapixelová kamerka. Softwarovou výbavu zaštítí systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lollipop. Dřívější spekulace mu připisují cenovku pod 100 dolarů (tj. cca 2 535 Kč bez daně). Avšak můžeme předpokládat, že jde nyní jen o hrubé nastínění ceny.

Samsung-Galaxy-J1-Mini-SM-J105F-Leaked-Specifications

Samsung-Galaxy-J1-Mini-SM-J105F

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat